Βελτιώνει συνεχώς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και αν δημιουργήσει ρεύμα νίκης μέχρι την Κυριακή θα είναι πολύ άνετα πρώτος.
Πέρασε μπροστά στις δημοσκοπήσεις ο Τζιτζικώστας σύμφωνα σε γκάλοπ του Ελ. Τύπου
Πολιτική
20/11/2015 | 12:40

Δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της ΝΔ, νέα δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice για το site του «Eλεύθερου Τύπου» δείχνει…  πως την Κυριακή μάχη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της e-voice σε όσους δήλωσαν ότι έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά στο παρελθόν ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 28,1% έναντι 27,9% που συγκεντρώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενώ ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης με 21,4% και ο κ. Γεωργιάδης με 9,9%.
Στο σύνολο των ερωτηθέντων και στην πρόθεση ψήφου ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 28,5%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 24,7%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 20,5% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 9,9%.
Σε όσους δήλωσαν ότι θα πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται με 33,54% και ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 30,2%. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 19,7% ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης 10,54%.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer