O Νίκος Τουλιάτος, ο μεγαλύτερος έλληνας "κρουστός" είναι φέτος ο υπεύθυνος της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, καταθέτοντας το δικό του στίγμα στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.
Πάτρα: Με «Τα κρουστά της Ειρήνης» η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού
Κοινωνία
13/01/2016 | 21:01

O Νίκος Τουλιάτος, ο μεγαλύτερος έλληνας “κρουστός” είναι φέτος ο υπεύθυνος της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, καταθέτοντας το δικό του στίγμα στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.
Τα τελευταία δύο χρόνια το Πατρινό Καρναβάλι πραγματοποιεί μία ολοήμερη τελετή έναρξης που ονομάζεται «Ημέρα Έναρξης». Έτσι, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται από το πρωϊ για να κορυφωθούν το βράδυ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και φέτος στο μεγαλύτερο μέρος το πρόγραμμα θα στηριχτεί σε Πατρινούς δημιουργούς.
«Τα κρουστά της Ειρήνης» είναι ο τίτλος του προγράμματος της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ στις 16 Ιανουαρίου.
Κρουστοί από διαφορετικές χώρες συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Η ομάδα κρουστών των Ολυμπιακών αγώνων ΗΧΟΔΡΑΣΗ (Kυριακή Τσακιρίδου, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Βασίλης Παπανικολάκης, Γιώργος Χιντιράκης) 8 άτομα
Η ομάδα Αφρικάνικων Κρουστών & Χορού Seli Kanou (Άννα Καραμήτσου Αντώνης Παπαδόπουλος Νατάσα Παυλάτου Ελένη Ζιαζοπούλου Σταύρος Μαρκαντώνης Φαίδρα Γκρέβε-Μιχαλοπούλου) 6 άτομα
Η ομάδα Βραζιλιάνικων κρουστών Bloco Swinguera 10 άτομα
Ομάδα Κρουστών με βαρέλια 60 άτομα
Πάνω από 100 τραγουδιστές, μουσικοί και καλλιτέχνες θα ανέβουν στην σκηνή και θα διασκεδάζουν τους Πατρινούς και τους επισκέπτες, πριν και μετά το σύνθημα της έναρξης του καρναβαλιού, που θα δώσει ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.
Τα πυροτεχνήματα
Στο μεταξύ, μεγάλο ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί αν θα δοθεί φέτος άδεια από την ΕΛΑΣ για τη ρίψη πυροτεχνημάτων στην πλατεία Γεωργίου, δεδομένου ότι πέρυσι δεν είχε επιτραπεί. Πάντως η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την τοπική ΕΛΑΣ, αν και αξιωματικοί της εμφανίζονται διστακτικοί επικαλούμενοι κυρίως λόγους ασφαλείας.

Πηγή: achaianews.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer