«Το Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου» βροντοφώναξε σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Γαβρίλης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποίησε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
«Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο»
Κοινωνία
23/01/2016 | 15:17

«Το Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου» βροντοφώναξε σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιώργος Γαβρίλης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που πραγματοποίησε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Δεν θα παραδώσουμε την κοινωνική ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών» πρόσθεσε ακόμα στο κεντρικό του μήνυμα, δίνοντας το έναυσμα για την πορεία που ακολούθησε στους δρόμους του Αργοστολίου με σύνθημα «Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο». Το συλλαλητήριο κορυφώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, προκειμένου οι συγκεντρωμένοι να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κύριας δομής Υγείας του Νομού μας, που έχει κινητοποιηθεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας του μεγάλου προβλήματος υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει. Εκ μέρους, μάλιστα, των γιατρών του Νοσοκομείου τοποθετήθηκε ο παθολόγος, Γιώργος Χριστοδουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο και ειδικά η Παθολογική Κλινική, όπου μόνο δύο γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά. Να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία των μελών του ΠΑΜΕ θέλησε να επισκεφθεί και τον υπηρεσιακό διοικητή, Χρήστο Παυλάτο, προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις της αλλά όταν μπήκε στο εσωτερικό του Νοσοκομείου βρήκε μόνο κλειστές πόρτες, γεγονός που καυτηρίασε έντονα ο Πρόεδρος του ΕΚΚΙ, Γιώργος Γαβρίλης. Οι κινητοποιήσεις, πάντως, του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ δεν σταματούν εδώ αλλά θα συνεχιστούν εν όψει της μεγάλης πανεργατικής απεργίας, που έχει προγραμματιστεί στις 4 Φεβρουαρίου.

poreia poreia (2) poreia (3) poreia (4) poreia (5) poreia (6) poreia (7)
Πηγή: efimeridakefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer