Έχετε κέφι, νιάτα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, να συμμετάσχουμε σε ένα διαδραστικό, hi tech, παιχνίδι;
Πάμε στο “Urban Game” με την Αδελφότητα Πειραιά;
Life
26/05/2016 | 16:01

Έχετε κέφι, νιάτα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, να συμμετάσχουμε σε ένα διαδραστικό, hi tech, παιχνίδι;

Διαχειριστής, μάλιστα, του έργου είναι ο συμπατριώτης μας, Νίκος Βανδώρος !

Ως τμήμα νεολαίας θα συμμετέχουμε στο “Urban Game”, το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 10 μ.μ!

Μπορείτε, ωστόσο, να συμμετέχετε Δωρεάν & στο τριήμερο 2 έως 4 Ιουνίου !

Δηλώστε συμμετοχή στη Γραμματεία μας (2104227418) είτε σε εμένα (6934842677).

Φιλιά πολλά !

Νεολαία Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

THE URBAN GAME

Ο Πειραιάς λανσάρει για πρώτη φορά το The Urban Game [Beta]  στον Αρχαιολογικό Χώρο των Νεώσοικων Ζέας.

Ο Πειραιάς μεταμορφώνεται στο σκηνικό του πιο σύγχρονου, διαδραστικού, high tech παιχνιδιού. Για πρώτη φορά στις 19 Μαΐου και για τρία συνεχόμενα τριήμερα μικροί και μεγάλοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο των Νεώσοικων της Ζέας και να πάρουν μέρος σε μία αξέχαστη εκδήλωση που συνδυάζει παιχνίδι, τέχνη, πολιτισμό και επαυξημένη πραγματικότητα με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό, χάρη στο The Urban Game [Beta].

Μέσω της νέας εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας συνδυάζονται προβολές ψηφιακής τέχνης με μια σειρά μίνι παιχνιδιών ενισχύοντας την εμπειρία του χρήστη, κάνοντας χρήση ψηφιακής φυσικής και παιχνιδικών κανόνων. Οι χρήστες συναγωνίζονται μεταξύ τους, ενώ στο τέλος έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης, κερδίζοντας ταυτόχρονα εμβλήματα και ολοκληρώνοντας επιτεύγματα.

Το The Urban Game [Beta] έρχεται να επαναπροσδιορίσει και να αναβαθμίσει την σχέση των επισκεπτών με την πόλη τους, την ιστορία της, την έννοια του αρχαιολογικού χώρου, αλλά και αυτή του «αστικού κενού».

Η πολιτιστική πρωτοβουλία The Urban Game [BETA] διεξάγεται στα πλαίσια του ΣτART: Youth Culture Initiatives in Greece, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Robert Bosch σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης και της Bundesvereinigung Soziokultureller Zentren e.V. Το The Urban Game [BETA] εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2016 με θεματική «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία».

Urban-Games

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer