Διόλου απίθανο δεν θεωρούν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να οδηγηθούμε για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική Ιστορία σε τριπλές κάλπες ταυτόχρονα!
Πάμε για τριπλές εκλογές το 2014;
Πολιτική
12/01/2013 | 20:30

Διόλου απίθανο δεν θεωρούν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να οδηγηθούμε για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική Ιστορία σε τριπλές κάλπες ταυτόχρονα! Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από το Μαξίμου, από τη στιγμή που η παρούσα κυβέρνηση Σαμαρά αντέξει για όλο το 2013, τότε πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τις τριπλές εκλογές. Πώς θα γίνει αυτό; Γνωρίζουμε από τώρα πως τον Ιούνιο του 2014 θα διεξαχθούν οι επόμενες ευρωεκλογές.

Παράλληλα, επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση είχε αποφασιστεί πως από τούδε και στο εξής οι δημοτικές εκλογές θα διεξάγονται πάντα μαζί με τις ευρωεκλογές, για λόγους οικονομίας. Οι δε νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες θα αναλαμβάνουν καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου και όχι την 1η Ιανουαρίου, όπως συνέβαινε παλαιότερα, και η θητεία τους θα είναι πενταετής. Οπότε, ούτως ή άλλως θα έχουμε διπλές κάλπες του χρόνου.

Αν όλα πάνε καλά για την κυβέρνηση Σαμαρά και φτάσει μέχρι το 2014, οι κάλπες θα είναι τριπλές, αφού -αν μη τι άλλο- είναι καλή η ευκαιρία της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών τον μεθεπόμενο Ιούνιο, μαζί με τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές. Αλλωστε η εμπειρία έχει δείξει ότι στις ευρωεκλογές ή τις δημοτικές εκλογές ο κόσμος εκτονώνεται και εκφράζει σε μεγαλύτερο βαθμό τη δυσαρέσκειά του, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer