Ο ανεξάρτητος φοιτητικός σύλλογος ΑΣΣΦΙΟΝ έλαβε 62 ψήφους από τους 89 ψηφίσαντες και πήρε 5 από τις 7 έδρες του Δ.Σ.
Πάλι πρώτοι οι “Ανεξάρτητοι” φοιτητές
Κοινωνία
09/05/2014 | 18:19

Στις φοιτητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Μαΐου, ο ανεξάρτητος φοιτητικός σύλλογος ΑΣΣΦΙΟΝ έλαβε 62 ψήφους από τους 89 ψηφίσαντες. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πλειοψηφία στο Δ.Σ. και έβδομη τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φοιτητές που στήριξαν για ακόμα μια χρονιά τους κόπους και τους αγώνες του συλλόγου μας παρόλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια από το σχέδιο «Αθηνά» και τους σεισμούς. Αναμφίβολα, οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς και πετύχαμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την ομαλή λειτουργία του τμήματος, παρόλο που βρισκόταν εκτός μηχανογραφικού.

Με την ένταξη του τμήματος στο μηχανογραφικό ως Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στο τμήμα να αναπτυχθεί και να αναβαθμιστεί. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό, για να υποδεχθούμε τους μελλοντικούς φοιτητές και να εξασφαλίσουμε τους υπάρχοντες. Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι ξεκάθαρη με γνώμονα το καλύτερο για τους φοιτητές, απαλλαγμένοι από πολιτικές γραμμές κομμάτων και κάθε είδους άλλων συμφερόντων.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε την ΠΚΣ που κατάφερε να διατηρήσει τα ποσοστά της για ακόμα μια χρονιά ευελπιστώντας σε μια πιο ενεργή δράση με προτάσεις και πρωτοβουλίες κι όχι την αναπαραγωγή των τοποθετήσεων του κομματικού τους φορέα.

Φοιτητικός Σύλλογος ΑΣΣΦΙΟΝ

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer