Η επιστροφή του Ψυχάρη στα παλιά γνωστά λημέρια των Καραμανλήδων, αποτελεί και ένα μήνυμα προς τον Παπανδρέου.
Ο Ψυχάρης στο μνημόσυνο του Καραμανλή
Πολιτική
19/04/2011 | 18:01

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο εκδότης που τακτικά μνημονεύει στα κείμενά του, τον Εθνάρχη, βρέθηκε δίπλα στον σκληρό κορμό της ελληνικής δεξιάς. Στον Αχιλλέα, τον Μολυβιάτη και τα άλλα παιδιά. Μάλιστα, είχε την ευκαιρία ολιγόλεπτης κουβέντας με τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Επειδή, όμως, ο Ψυχάρης, δεν κάνει τίποτα τυχαίο, καλά ενημερωμένες πηγές του parapolitika.gr συνδέουν την σημερινή παρουσία του, με τα σχέδια που κάνει για την δημοσιοποίηση των ανέκδοτων συνομιλιών – συνεντεύξεων που διαθέτει ο εκδότης του “Βήματος”  με τον Κ. Καραμανλή.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η επιστροφή του Ψυχάρη στα παλιά γνωστά λημέρια των Καραμανλήδων, αποτελεί και ένα μήνυμα προς τον Παπανδρέου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το αφεντικό του ΔΟΛ, έχει ενοχληθεί από την στάση που κρατά απέναντί του, το Μέγαρο Μαξίμου.

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ο Ψυχάρης είχε (και) θερμή χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, για άλλη μια φιρά κατέθεσε αίτημα για συνέντευξη στον  πρώην πρωθυπουργό.

Πηγή: parapolitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer