Αυτές τις ημέρες στην Σάμη εξελίσσεται μια κατάσταση που εγγίζει το θέατρο του παραλόγου μερικές ημέρες πριν αρχίσει η νέα τουριστική σεζόν
Ο Φλωράτος γράφει για τις τέντες και τα κιόσκια στην παραλία της Σάμης
Πολιτική
10/04/2016 | 15:39

Αυτές τις ημέρες  στην Σάμη εξελίσσεται  μια κατάσταση που εγγίζει το θέατρο του παραλόγου μερικές ημέρες πριν αρχίσει η νέα τουριστική σεζόν και πού τείνει να γίνει σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ των αρμοδίων και καθόλα  ευγενών κρατικών οργάνων και των  κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων από την οικονομική κρίση  καταστηματαρχών της παραλίας, χωρίς κανένας και από τις δύο πλευρές να έχει λόγους να ξεφύγει από τα όρια του.

Ομως η ανικανότητα όλων ημών που ασχολούμεθα με τα κοινά και οι κούφιες δημόσιες υποσχέσεις μας άφησαν το πρόβλημα να διογκωθεί  οι καταστηματάρχες να ελπίζουν σε λύση που δεν ήλθε ποτέ ,αλλά μόνο τα πρόστιμα ήλθαν και τις κρατικές υπηρεσίες να λένε εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο ως βέβαια οφείλουν.

Γιατί από πέρυσι το φθινόπωρο μέχρι τώρα  δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες  ώστε οι τέντες και τα κιόσκια να μετακινηθούν?

Γνωρίζουν οι αποφασίζοντες το γκρέμισμα την οικονομική κατάσταση των καταστηματαρχών της παραλίας και τι θα σημαίνει μείωση εργασιών της τάξης του 70%  αφού το  μεγαλύτερο μέρος των τραπεζοκαθισμάτων τους είναι στην παραλία;

Τους παραχώρησαν νέο χώρο για την άσκηση της καθόλα νόμιμης δραστηριότητας τους;

Οι τέντες και η επίστρωση των χώρων της παραλίας της Σάμης  είναι το πρόβλημα της Κεφαλλονιάς και της Ελλάδας?

Ξέρετε κύριοι αρμόδιοι λέγονται στα πηγαδάκια και άλλα πράγματα και θα πρέπει να το προσέξετε αυτό. Κάτι για εσκεμμένη υποβάθμιση της Σάμης,κάτι για κλείσιμο και πώληση του λιμανιού σε ιδιώτες, κάτι για μεγάλες εργολαβίες στο λιμάνι, κλπ.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να τα πιστεύω και έχω εμπιστοσύνη  σε αυτά που λέτε ότι σας αρέσει η νομιμότητα,και καλώ και τους Σαμικούς καταστηματάρχες να τηρούν την νομιμότητα έστω και αν αδικούνται.

Ομως κύριοι αρμόδιοι και αναρμόδιοι ας βρούμε  μια λύση για φέτος και το φθινόπωρο όλοι μαζί να δούμε οριστικά το θέμα  για να υπάρχει νομιμότητα και ηρεμία.

Η Σάμη  δεν υποβαθμίζεται ,δεν πωλείται,δεν συμμετέχει σε υπόγειες διαδρομές αλλά αναβαθμίζεται ,οργανώνεται και γίνεται υπόδειγμα ανάπτυξης και συνέπειας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΦΛΩΡΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer