Βρήκε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας και Ιθάκης
Ο… τυχερός μπόμπιρας του Λιμενικού Σώματος!
Κοινωνία
30/01/2015 | 17:31

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Ένας αξιολάτρευτος μπόμπιρας ήταν ο… τυχερός που βρήκε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας/Ιθάκης (ΕΠΛΣΚΙ).

Πρόκειται για τον μικρό Δημήτρη Κανούτα, ο οποίος είναι γιος του Γιάννη Κανούτα και της Ελένης Γαλάνη, που υπηρετούν μαζί στο Λιμενικό Σώμα του Νομού μας. Μάλιστα, το γεγονός ότι το φλουρί αντιστοιχούσε σε άδεια τριών ημερών για όποιον το βρει, έφερε και τα ανάλογα “πειράγματα” από τους συναδέλφους τους για το ποιος θα είναι αυτός από το ζεύγος που θα το… εξαργυρώσει.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Λιμεναρχείου, παρουσία του Λιμενάρχη, Γιώργου Καλιτσουνάκη, του Προέδρου της ΕΠΛΣΚΙ, Σπύρου Σταματελάτου, του Γραμματέα, Γεράσιμου Αγγούρια και των υπολοίπων μελών του Σώματος ενώ τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης, π. Σπυρίδων Πετεινάτος μαζί με τον π. Άνθιμο Καλαρύτη.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν ο κ. Καλιτσουνάκης και ο κ. Σταματελάτος τίμησαν με ένα αναμνηστικό δώρο την Μαριάννα Λούβρου, η οποία έπειτα από πέντε χρόνια θητείας στο Λιμενικό Σώμα γνωστοποίησε την αποχώρηση της για προσωπικούς λόγους. Παράλληλα, κληρώθηκε για έναν τυχερό και ένα tablet, το οποίο κέρδισε ο Χαράλαμπος Συριάτος από το Ληξούρι.

limeniko (2) limeniko (3) limeniko (4) limeniko (5) limeniko (6) limeniko (7) limeniko (8) limeniko (9) limeniko (10) limeniko (11) limeniko (12) limeniko (13) limeniko (14) limeniko (15) limeniko (16) limeniko (17) limeniko (18) limeniko (19) limeniko (20) limeniko (21) limeniko (22) limeniko (23)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer