Έχει μπαράζ επαφών με σημαντικά στελέχη και βουλευτές της γαλάζιας παράταξης ενόψει της κούρσας της διαδοχής
Ο Τζιτζικώστας στήνει στρατηγεία με άρωμα… Καραμανλή
Πολιτική
02/10/2015 | 10:18

Στη Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αποτελεί την «έκπληξη» των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο 37χρονος πολιτικός, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις 70 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής έχει μπαράζ επαφών στην Αθήνα από το βράδυ της Τετάρτης, με συναντήσεις με σημαντικά στελέχη και βουλευτές της γαλάζιας παράταξης ενόψει της κούρσας της διαδοχής.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν αποκλείεται να έχει εκ του σύνεγγυς συνομιλία το βράδυ της Πέμπτης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις και τακτική τηλεφωνική επικοινωνία.

Στενοί συνεργάτες του σημειώνουν ότι μετά την επίσημη κατάθεση της πρότασης την Παρασκευή, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε μέσα στο Σαββατοκύριακο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και θα χαραχτεί η στρατηγική του νεαρού πολιτικού ενόψει της σύντομης εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου. Τα επιτελεία του Απόστολου Τζιτζικώστα αναμένεται να είναι δύο, ένα στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα, το οποίο πηγές αναφέρουν ότι θα στελεχωθεί από άτομα νεαρής ηλικίας που τάσσονται υπέρ της αλλαγής σκυτάλης στη γαλάζια παράταξη και την προώθηση φρέσκων ιδεών.

Αναφερόμενοι μάλιστα στην ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες, κύκλοι του κ. Τζιτζικώστα υπογραμμίζουν ότι απαιτείται χρόνος για να ακουστούν όλες οι φωνές στην κοινωνική και όχι την κομματική μόνο βάση της Νέας Δημοκρατίας, τασσόμενοι υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών στα μέσα Νοεμβρίου. Κληθείς να σχολιάσει την βιασύνη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στενός συνεργάτης του περιφερειάρχη τόνισε πως στο επιτελείο του προέδρου εκτιμούν ότι τυχόν καθυστερήσεις θα βγάλουν κερδισμένη την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, εκφράζοντας ωστόσο τη σιγουριά ότι θα η μάχη θα παιχτεί μεταξύ των δύο «καραμανλικών» υποψηφίων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer