Την Κεφαλονιά εκπροσώπησαν ο Παρίσης Κουλουμπής που έλαβε θέση 6η στην κατηγορία του και η Σαμόλη Ευαγγελία που έλαβε θέση 5η στην κατηγορία της
Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς στο Πατρινό Run Greece
Αθλητισμός
16/10/2014 | 09:40

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα ο αγώνας Run Greece, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ σε  συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και πλήθος φορέων.

Στo Run Greece Πάτρας δήλωσαν συμμετοχή 3.640 δρομείς  και ανάμεσα τους αρκετοί αθλητές και πρωταθλητές σωματείων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής και είναι το μαζικότερο Αθλητικό γεγονός όλων των ετών και για όλα τα αθλήματα, που οργανώθηκε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς δόθηκαν στο ΘΠΚ Μέριμνα 10.000 ευρώ. Στόχος του «Run Greece» είναι η βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών, η μύηση των μικρών παιδιών στον αθλητισμό, η γνωριμία των δρομέων με το κέντρο της πόλης, η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και ευελπιστούμε να μας δοθεί και εμάς η ευκαιρία και η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε κάτι ανάλογο στο νησί μας.

Την Κεφαλονιά εκπροσώπησαν ο Παρίσης Κουλουμπής που έλαβε θέση 6η στην κατηγορία του και η Σαμόλη Ευαγγελία που έλαβε θέση 5η στην κατηγορία της και οι δύο αθλητές ανήκουν στον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας.

dromeis (2) dromeis (3) dromeis (4) dromeis (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer