Δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι ο πρωθυπουργός και η ελληνική κυβέρνηση έδωσε με τον πιο ειλικρινή και έντιμο τρόπο έναν τιτάνιο αγώνα για να ανατρέψει αυτό το σχέδιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λειβαθούς στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον αγωνά εντός της Ευρώπης
Πολιτική
15/07/2015 | 20:51

Κανένα μα κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ , από τον πρόεδρό του τα στελέχη του έως τα μέλη των οργανώσεών του , δεν πιστεύουν ότι η συμφωνία που σήμερα καλείται να ψηφίσει η ελληνική βουλή , είναι η βιώσιμη συμφωνία για την οποία εδώ και έξι μήνες αγωνιζόταν η ελληνική κυβέρνηση να πετύχει. Αντίθετα είναι μία επώδυνη σκληρή και αντιλαική συμφωνία ,την οποία επιβάλλουν οι δανειστές μας προκειμένου να τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό για το ΟΧΙ που είπε στις 5 ΙΟΥΛΙΟΥ και για την αριστερή κυβέρνηση που εξέλεξε στις 25 Γενάρη. Ο ελληνικός λαός τιμωρείται παραδειγματικά για το ότι θέλησε να τινάξει από πάνω του τις αντιλαικές πολιτικές των μνημονίων ,που τα τελευταία χρόνια τον οδηγούσαν συστηματικά στην καταστροφή. Η ελληνική κυβέρνηση τόλμησε να βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις κατευθύνσεις για το ποιά Ευρώπη θέλουμε και να θέσει ξεκάθαρα ότι το θέμα είναι πολιτικό και όχι τεχνοκρατικό.
Η σκληρή και αδιάλλακτη στάση της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης , της Γερμανίας και των συμμάχων της, είχε σαν μοναδικό σκοπό να οδηγήσει την ελληνική κυβέρνηση στο να γίνει από μόνη της , αριστερή παρένθεση. Να την αναγκάσει να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις και να οδηγηθεί έτσι η χώρα σε άτακτη χρεωκοπία και σε ακαριαίο θάνατο. Μελετημένο στρατηγικό σχέδιο για να τιμωρηθεί και να εξευτελισθεί παραδειγματικά μπροστά σε όλους τους ευρωπαικούς λαούς ανακόπτοντας κάθε ελπίδα αντίστασης και από αυτούς.
Δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι ο πρωθυπουργός και η ελληνική κυβέρνηση έδωσε με τον πιο ειλικρινή και έντιμο τρόπο έναν τιτάνιο αγώνα για να ανατρέψει αυτό το σχέδιο.

Τι είναι αυτό που έχει προτεραιότητα σήμερα? Η ύπαρξη του Σύριζα ή του λαού μας? Τι θέλουμε να σώσουμε ? Την συνείδησή μας , την αριστερή μας ταυτότητα? Την ιδεολογική μας καθαρότητα? Ή την ενότητα του λαού μας και την ύπαρξή του ? Το ιδανικό θα ήταν όλα αυτά να μπορούσαν να γίνουν σήμερα . Όμως ακριβώς επειδή έχουμε να διαχειριστούμε μία ήττα που θα επηρεάσει άμεσα και καθοριστικά όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον ίδιο τον λαό μας , πρέπει να διασφαλιστεί ότι η λύση που θα προτείνουμε θα έχει όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες .
Αυτή την κρίσιμη στιγμή θεωρώντας ότι ο αγώνας ενάντια στους εκβιασμούς και στον πόλεμο των δανειστών δεν σταματάει εδώ , η στήριξη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να ανασυνταχτούμε και να καθορίσουμε ξεκάθαρα πως θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση.
Όλοι μαζί φτάσαμε έως εδώ , όλοι μαζί θα συνεχίσουμε.
15.07.2015

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer