Ποιοι θα «πάνε στις καλένδες» ή «θα χαιρετήσουν τον πλάτανο» θα το αποφασίσει ο λαός της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων πολύ σύντομα
Ο Σπύρου απαντά στον Φόρτε
Πολιτική
03/05/2014 | 10:38

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την παραληρηματική νοοτροπία και τακτική του κ Φόρτε, την οποία θεωρώ – επιεικώς – απαράδεκτη.

Αν ο κ. Φόρτες ενδιαφέρονταν πραγματικά για τα τέσσερα έργα στα οποία αναφέρεται και έθετε την απλούστατη και λογική ερώτηση «τι θα γίνει κ. Περιφερειάρχη και κ. Δήμαρχε με αυτά τα τέσσερα έργα μετά την Εγκύκλιο του Υπουργού Ανάπτυξης;», τότε θα μπορούσα να του απαντήσω πάρα πολύ απλά ότι και τα τέσσερα έργα θα προχωρήσουν κανονικά.

Αυτό βέβαια θα γίνει όχι μέσα από την «πολιτική» λογική του κ. Φόρτε «μάγκες ή όχι μάγκες» αλλά μέσα από τη λογική της Εγκυκλίου που σκοπό έχει να διασφαλίσει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από εντάξεις και συμβασιοποιήσεις έργων που ούτε αναγκαία είναι, ούτε ώριμα, ούτε αναπτυξιακά, ούτε μπορούν να χρηματοδοτηθούν, αν υπάρξει ανάγκη και από την νέα Προγραμματική Περίοδο.

Για να είμαστε λοιπόν απόλυτα ξεκάθαροι. Και τα τέσσερα έργα:

1.            Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ληξουρίου

2.            Ανέγερση νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου (Β΄φάση).

3.            Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου και

4.            Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Καταστήματος επί της πλατείας Βαλλιάνου στην Κεφαλονιά θα προχωρήσουν κανονικά.

Για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου καλύτερα ο κ. Φόρτες να μην προκαλεί τη μνήμη των Κεφαλλονιτών που μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαχρονική προσφορά του καθενός μας.

Εμείς μείναμε κοντά στους Κεφαλλονίτες στις δύσκολες ώρες τους και συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε συνεχώς και γι’ αυτό μας εμπιστεύονται και θα μας ψηφίσουν.

Ποιοι θα «πάνε στις καλένδες» ή «θα χαιρετήσουν τον πλάτανο» θα το αποφασίσει ο λαός της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων πολύ σύντομα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer