Μάλλον φάνηκε βιαστικός ο Περιφερειάρχης και τη πάτησε! Τι δήλωσε στην πρόσφατη του συνέντευξη ο Πρωθυπουργός και γιατί αδειάζει τον Περιφερειάρχη.
Ο Σαμαράς «αδειάζει» τον Σπύρου!
Πολιτική
06/11/2013 | 13:14

Για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς άνοιξε τα χαρτιά του για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Ο Πρωθυπουργός μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη ξεκαθάρισε ότι θα ισχύσουν οι αλλαγές για ξεχωριστή κάλπη των υποψήφιων Δημάρχων και ξεχωριστή για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.  Για πρώτη φορά ξεκαθαρίζεται με σαφήνεια και από τα πλέον υπεύθυνα χείλη. Μάλιστα αναφέρει με σαφήνεια ότι αφορά ΚΑΙ τις περιφερειακές εκλογές.
Για του λόγου το αληθές:

(Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Και για τον Περιφερειάρχη;
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Θα υπάρξει απόλυτη αξιοκρατία. Βεβαίως για να υπάρχει αξιοκρατία. Το ζητάει ο κόσμος.)
Ο Σπύρου στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Κεφαλονιά είχε….. διαψεύσει ότι θα ισχύσει το νέο εκλογικό σύστημα – ίσως γιατί τον βολεύει να μην αλλάξει.
Άρα θα έχουμε ….4 κάλπες την πρώτη Κυριακή (και 3 την δεύτερη λόγω ευρωεκλογών ….αν δεν έχει εκλεγεί Δήμαρχος-Περιφερειάρχης από πρώτη Κυριακή).

Επί πλέον αν προσέξει κανείς την απάντηση του Σαμαρά προκρίνεται η λύση για τους δημοτικούς (άρα και περιφερειακούς) συμβούλους  ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ !!!

(Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό και για πρώτη φορά αξιολογείς τον καλό και τον βάζεις δίπλα στον δήμαρχο που νομίζεις ότι είναι κι ας είναι ο καλός από άλλη παράταξη. Για το δήμο τι σημασία έχουν τα πολιτικά;)

Έτσι, ο κ. Σπύρου μάλλον βιάστηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του στη Κεφαλονιά.

samaras_spurou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer