Αποκλειστική συνέντευξη στον Ionian Galaxy και την συνεργάτιδά μας Γιάννα Κουλουμπή παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης
Ο Σάκης Ιωαννίδης στον Ionian Galaxy και την Γιάννα Κουλουμπή!
Πολιτική
14/05/2013 | 12:27

Αποκλειστική συνέντευξη στον Ionian Galaxy και την συνεργάτιδά μας Γιάννα Κουλουμπή παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Οι ακροατές σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Κυλλήνη, όπου εκπέμπει ο σταθμός και η εκπομπή είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις και απόψεις του προεδρικού υποψηφίου.

Ο Σάκης κάλεσε στις 26 Μαΐου τους «γαλάζιους» νεολαίους σε όλη την Ελλάδα να προσέλθουν στις κάλπες ώστε η Οργάνωση να βγει δυνατή  και μαζική την επόμενη μέρα.

Ζήτησε τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά να επικρατήσει η λογική και η συναίνεση σε μία δύσκολη για την χώρα μας περίοδο ενώ η συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς αποτελεί την βασική προϋπόθεση για την ενδυνάμωση της Οργάνωσης.

Τέλος, δεσμεύτηκε πως αμέσως μετά το πέρας των εκλογών θα επισκεφτεί το νησί μας ως νέος πρόεδρος.

Αξίζει: Είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον για τις οργανώσεις της επαρχίας και περισσότερο της Κεφαλονιάς. Είναι αλήθεια πως από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του πολλοί νεαροί συμπατριώτες μας στάθηκαν στο πλευρό του τόσο στο νησί όσο και την Αθήνα.

Ακούστε την συνέντευξή του μαγνητοφωνημένη

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92119510″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer