Ο Αρχιμανδρίτης που βρίσκεται πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις συλλόγων και να επισκεφθεί συμπατριώτες μας πού ζούν εδώ
Ο π. Φώτιος Γαβριελάτος στα γραφεία του Συλλόγου “Κέφαλος”
 Ομογένεια
12/03/2014 | 19:00

Τον Αρχιμανδρίτη Φώτιο Γαβριελάτο είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει χθες στα γραφεία του ο σύλλογος ΚΕΦΑΛΟΣ στη Νέα Υόρκη. Ο Αρχιμανδρίτης που βρίσκεται πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις συλλόγων και να επισκεφθεί συμπατριώτες μας πού ζούν εδώ.

Στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων του, ο πατήρ Φώτιος επισκέφτηκε και το σύλλογο ΚΕΦΑΛΟ. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παρέθεσε νηστήσιμο γεύμα στον Αρχιμανδρίτη, προετοιμασμένο από τούς ίδιους, στο οποίο παρευρέθηκε ο πρόεδρος και σχεδόν σύσσωμο το συμβούλιο.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο πατήρ Φώτιος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τούς παρευρισκομένους γιά τη μετασεισμική κατάσταση το νησί μας και συζήτησε μαζί τους γιά τρόπους οικονομικής καί ηθικής βοήθειας προς τούς συμπατριώτες μας. Ο πρόεδρος τού συλλόγου Νίκος Αλυσανδράτος παρουσίασε τίς μέχρι τώρα καί μελλοντικές ενέργειες τού συλλόγου πάνω στο θέμα αυτό καθώς καί τούς στόχους τού ΚΕΦΑΛΟΥ γιά ένα καλύτερο αύριο των σεισμοπλήκτων καί γενικά των αναγκών στη Κεφαλονιά.

Στο γεύμα αυτό παρευρεθεί καί ο Αρχων τού Παρτιαρχείου κ. Ντίνος Ράλης με τον οποίο ο Αρχιμανδρίτης είχε ιδιαίτερη συνομιλία.

Ο πατήρ Φώτιος είχε επίσης την ευκαιρία να περιηγηθεί στούς νέους καί πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων του συλλόγου καί από κοντά να δεί τη πρόοδο των εργασιών της ανακαίνισης της πρόσοψης. Τα έργα αυτά είναι μέρος τού προγράμματος βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων τού συλλόγου πού σε μέγεθος ξεπερνούν τα 17,000 τετρ. πόδια (περίπου 1,600 τετρ. μέτρα). Με την αποπεράτωση των έργων ο σύλλογος ΚΕΦΑΛΟΣ θα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα κτίρια συλλόγων στην Αμερική.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί τον πατέρα Φώτιο γιά την επίσκεψη του αυτή καί τού εύχεται καλό ταξίδι καί καλή επιστροφή στο νησί μας.

gabrielatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer