Τι πραγματικά συμβαίνει στην Αγία Θέκλη; ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Αναλυτής απαντά.
Ο Πρόεδρος της Αγ. Θέκλης απαντά σε ανυπόστατα δημοσιεύματα
Κοινωνία
18/02/2014 | 08:27

Με αφορμή τη χθεσινή, ανώνυμη ανακοίνωση-διαμαρτυρία, σε ιστοσελίδα της Κεφαλονιάς, κατοίκου της Αγίας Θέκλης, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι συγχωριανοί από τους δρόμους στο χωριό, θέλω να υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά πως είμαι κοντά τους και πρόθυμος να ακούσω όποιο πρόβλημα τους, αρκεί βέβαια να μου γνωστοποιηθεί και να βοηθήσω όσο μπορώ για την επίλυση του.

Μέχρι τώρα στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει το χωριό μας αλλά και όλη η Παλλική, έχω επιδιώξει να έρθω όσο πιο κοντά γίνεται με όλους τους κατοίκους του χωριού και ιδιαίτερα με αυτούς που χρειάζονται πιο πολύ βοήθεια, πηγαίνοντας συσσίτιο, νερά ακόμη και βοήθεια κατ’ οίκον με κοινωνικούς λειτουργούς.

Έχω ο ίδιος πάει σε όλους τους ελέγχους και τις αυτοψίες που έχουν γίνει στα σπίτια, τα σχολεία, τις εκκλησίες και τους δρόμους του χωριού, έχω ενημερωθεί από τους ελέγχους, πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο, από πρώτο χέρι για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν και με τη σειρά μου τα έχω μεταβιβάσει στους αρμόδιους φορείς. Προσπαθώ καθημερινά και πιέζω με κάθε τρόπο, ώστε τουλάχιστον να ασχοληθούν με τα σοβαρότερα θέματα του χωριού, όπως το πρόβλημα του οδικού δικτύου που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού ανά πάσα ώρα, ιδιαίτερα στην περιοχή της βρύσης στα Κέρια, στο δρόμο πάνω από το γυμνάσιο, στο δρόμο που από το Γέρακα οδηγεί στην κάτω Αγία Θέκλη, το δρόμο των Πετανών και το μουράγιο στην εκκλησία της Αγίας Θέκλης. Η προσπάθεια είναι καθημερινή αλλά δυστυχώς όπως και σε άλλες περιοχές της Παλλικής, έτσι και εμάς, μας έχουν στο περίμενε. Ο αγώνας όμως θα συνεχιστεί και πλέον θα οργανωθούμε καλύτερα ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που από την πρώτη μέρα ζητάω και ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν για το χωριό, καθώς η πίστωση χρόνου έχει τελειώσει!

Γνωρίζω ότι έπρεπε να ενημερώσω τους κατοίκους πιο νωρίς σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά λόγω του βεβαρημένου προγράμματος μου για τα προβλήματα του χωριού, αυτό δεν ήταν δυνατό, μακάρι να είχαμε περισσότερη βοήθεια εκτός από τα δυο-τρία άτομα που έχουν βοηθήσει εθελοντικά, και τους ευχαριστώ, μιας και το χωριό έχει νεολαία, αλλά κανένας δεν ήρθε να ρωτήσει αν μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμος με οποιαδήποτε τρόπο… ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ!!!

Για να επανέλθω στην αρχική ανώνυμη επιστολή-διαμαρτυρία, φαίνεται ότι έχει στόχο καθαρά εμένα και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα, αφού ασχολείται σε μερικές λέξεις για το πρόβλημα με το δρόμο και αφιερώνει περισσότερες για να γράψει πόσο γνωστός έχω γίνει και πόσο φταίει η Λαϊκή Συσπείρωση που ο δήμος δεν έχει στείλει μια μπουλντόζα, διότι δυστυχώς για πολλούς τελικά αποδείχτηκα τρομερά δραστήριος με αποτέλεσμα να τους διαψεύσω και να καταρρίψω όσα υποστήριζαν περί ανικανότητας μου λόγω της ηλικίας μου, αφού μόλις στα 23 μου χρόνια έγινα πάρεδρος, κάτι που πολλοί δε χώνεψαν. Έχω μείνει έξω από συμφέροντα και χάρες που μου έχουν ζητήσει κάποιοι ΚΥΡΙΟΙ, που σαφώς δεν θα ονομάσω..

Αν θέλετε να με κατηγορήσετε ψάξτε να βρείτε κάτι το οποίο να έχει πραγματικά ουσία και που σιγουρευτείτε πρώτα ότι γι αυτό δεν έχω κάνει ενέργειες, μην εκτεθείτε για ακόμη μια φορά…

Θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ παραπάνω αλλά τούτη την ώρα αυτό που πραγματικά με απασχολεί είναι το χωριό να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να αποκατασταθούν το συντομότερο τα προβλήματα, γι’ αυτό κύριοι ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ, αλλά όποιος θέλει να μπει στα γνωστά πολιτικά παιχνίδια, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών,  αυτή δεν είναι η κατάλληλη ώρα, από 1/1/2011 σύμφωνα με εσάς είμαι ανύπαρκτος και θυμηθήκατε όλως τυχαίως να βγάλετε ανακοίνωση τώρα;

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε αβάσιμες και ανώνυμες επιστολές!

Όποιος συγχωριανός χρειαστεί τη παραμικρή βοήθεια το τηλέφωνο μου είναι το 6937100999. Ήδη αρκετοί έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και έχω προσφέρει ότι ήταν δυνατό από πλευράς μου και η ανταμοιβή μου το ειλικρινές ευχαριστώ τους.

Ο ΠΑΡΕΔΡΟΣ της Τοπικής Κοινότητας ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ag_theklhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer