H ολοκλήρωση του πορίσματος αλλάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και η οικογένεια του τραγουδιστή αναμένεται μέσω του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη να καθορίσεις τις επόμενες κινήσεις
Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη ξεσπά μετά το πόρισμα
Κοινωνία
30/11/2016 | 10:54

Μια ημέρα μετά τα γενέθλια του Παντελή Παντελίδη έρχονται στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος του τραγουδιστή, τα οποία προκύπτουν μέσα από το πόρισμα-έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα και μπήκε στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ωστόσο, πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη Αναστάσιο Δέδε να διαφωνεί κάθετα. Ο κ. Δέδες μιλώντας στην εφημερίδα Freddo λέει: «Πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το αυτοκίνητο να κινούνταν με αυτή την ταχύτητα. Αν πήγαινε με 120χλμ θα είχε βρεθεί στη Βουλιαγμένης και δεν θα σταματούσε 30 μέτρα μετά τη σύγκρουση με το στηθαίο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα» και τόνισε πως την δική του πραγματογνωμοσύνη ανέφερε πως η ταχύτητα του οχήματος δεν ξεπερνούσε τα 75 χιλιόμετρα.

H ολοκλήρωση του πορίσματος αλλάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και η οικογένεια του τραγουδιστή αναμένεται μέσω του δικηγόρου Χαράλαμπου Λυκούδη να καθορίσεις τις επόμενες κινήσεις.

Ο ποινικολόγος αρκέστηκε να δηλώσει: «Η πραγματογνωμοσύνη που περιμέναμε επί εννέα μήνες δυστυχώς δεν μας έκανε σοφότερους. Το ακανθώδες ερώτημα για το ποιος ήταν ο οδηγός παραμένει αναπάντητο από τους διορισθέντες πραγματογνώμονες της Τροχαίας».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer