Τα περίφημα άλογα του Αίνου και το νέο εγχείρημα του Γιώργου Ποταμιάνου να διασχίσει την Ελληνική ακτογραμμή με θαλάσσιο καγιάκ!
Ο Ποταμιάνος στην εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα»
Αθλητισμός
15/06/2015 | 07:44

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής μας ταξιδεύουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους. Σε μια απ τις συναρπαστικές αυτές ιστορίες, με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης, συμμετείχε και η εγκεκριμένη απ τον ΕΟΤ εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού, του Γιώργου Ποταμιάνου «Outdoor Kefalonia».

Αφορμή: Η δίψα του για νέες περιπέτειες
Σκοπός: Η διάθεση των εσόδων για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας της Κεφαλονιάς!!!

Η συμμετοχή της «Outdoor Kefalonia» (που ασχολείται με δραστηριότητες όπως θαλάσσιο καγιάκ/sea kayak, τζιπ σαφάρι/jeep safari κ.ά.) με την ομάδα του, αφορά την 83η και 84η εκπομπή των γυρισμάτων της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γεράσιμο Τιμοθεάτο!
Στην 83η εκπομπή, στον όμορφο Εθνικό Δρυμό μας, δόθηκαν πληροφορίες απ τα μέλη της ομάδας (Γιώργος Ποταμιάνος, Λευτέρης Μαρκαντωνάτος, Αναστασία Κανάκη), για την πλούσια και σπάνια χλωρίδα και πανίδα του Αίνου! Συναντήσαμε τα άγρια άλογα του Αίνου μας, για τα οποία μας έδωσε πληροφορίες ο Γιώργος. Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα έλατα, τα βότανα και φυτά του Αίνου, καθώς και για την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής! potamianos_ainos (2) potamianos_ainos (3) potamianos_ainos (4) potamianos_ainos (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer