Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από ένα τόσο μεγάλο γεγονός και η επιχείρηση μας έκανε ότι καλύτερο για να βρεθεί αντάξια της ημέρας αυτής
Ο πλούσιος μπουφές του “Premier” στο Αεροδρόμιο
Κοινωνία
18/05/2015 | 15:04

Ποιός μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι πια μαζί μας και μας κοιτάει όλους από ψηλά. Είναι όμως η σκληρή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας και αυτό που συμβαίνει στ’ αλήθεια.

Ένας χρόνος χωρίς την Άννα μας και το λιγότερο που μπορούσε να γίνει ως φόρος τιμής στο πρόσωπο της είναι αυτό που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προς τιμή όλων αυτών που το σκέφτηκαν και τελικά το πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 17/05/2015 ο Κρατικός Αερολιμένας Κεφαλονιάς πήρε το όνομα της αδικοχαμένης Άννας μας. Παρευρέθησαν όλες οι αρχές του τόπου καθώς και οι συναθλήτριες της με εκπροσώπους του αθλητικού χώρου τον οποίο είχε πρεσβεύσει για να αποδώσουν τιμές στο χώρο που θα έχει πλέον το όνομα της.
Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόντες από ένα τόσο μεγάλο γεγονός και η επιχείρηση μας έκανε ότι καλύτερο για να βρεθεί αντάξια της ημέρας αυτής. Έτσι λοιπόν στο χώρο που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αεροδρομίου παραθέσαμε έναν πλούσιο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά εδέσματα χυμούς και ροφήματα για όλους τους παρευρισκομένους. Όλη αυτή η παρουσίαση ήταν μία χορηγία τόσο του Δήμου μας κατά το ήμισυ όσο και από την επιχείρηση μας. Μία πρωτοβουλία που ανέλαβε ο ιδιοκτήτης κ. Κονάδης Βαγγέλης για να συμβάλει και αυτός ως λιγότερο φόρο τιμής στο μεγάλο έργο που μας έχει αφήσει παρακαταθήκη η Άννα μας.

Εκ μέρους της διευθύνσεως συλλυπούμαστε την οικογένεια του κ. Πολλάτου Γεράσιμου και να είναι σίγουροι ότι το όνομα του παιδιού τους θα είναι ριζωμένο στο μυαλό και στις καρδιές όλων μας για πάντα.

Εκ μέρους της Δ/νσης του Premier

premier (3) premier (4) premier (5) premier (6) premier (7) premier (8) premier (9) premier (10) premier (11)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer