Ο φετινός χειμώνας θα ''γονατίσει'' ολόκληρη τη χώρα με κατά κύματα αρκετών ψυχρών εισβολών και χιονοπτώσεων
Ο πιο “βαρύς” χειμώνας έρχεται…
Κοινωνία
20/08/2015 | 09:18

Δυστυχώς και νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας θα ”γονατίσει” ολόκληρη τη χώρα με κατά κύματα αρκετών ψυχρών εισβολών και χιονοπτώσεων.

Αρκετές περιοχές μέσα στον χειμώνα ενδέχεται να αποκλειστούν φέτος από χιόνια ενώ δεν θα λείψουν και οι πολλές βροχές και πλημμύρες από διάφορα τμήματα.

Ο φετινός χειμώνας σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά μας στοιχεία, θα είναι ιδιαίτερα βαρύς στην βόρεια Ελλάδα, οπού εκεί τα χιόνια θα είναι περισσότερα ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι βροχές θα είναι πάρα πολλές και τα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα είναι εξίσου πολλά.

Τέλος, όπως διαπιστώνεται από τα τελευταία προγνωστικά των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, η Ελλάδα και η Ευρώπη φέτος όπως αναφέρουν και διακεκριμένες μετεωρολογικές υπηρεσίες σε Αμερική και Ευρώπη, θα βιώσουν ένα εκ’ των πιο δύσκολων χειμώνων που έχουν περάσει την τελευταία 10ετία.

Φυσικά και θα υπάρξουν νεότερα τους επόμενους μήνες όσο αφορά την μετεξέλιξη του καιρού τόσο μέσα στο φθινόπωρο όσο και μέσα στον χειμώνα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer