Αναλυτικά όλο το σημερινό πρόγραμμα του Saristra Festival, στα Παλιά Βλαχάτα Σάμης
Ο Παύλος Παυλίδης σήμερα στο Saristra Festival
Life
06/08/2016 | 10:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/8

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο «χωριό-φάντασμα» για άλλη μία συγκλονιστική συναυλία, μετά τη headliner εμφάνισή του στο #saristrafestival2014. Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος.

Οι She Past Away με δύναμη από την Τουρκία παντρεύουν την ατμοσφαιρικότητα του dark wave με το δυναμισμό του post punk και το αμπαλάρουν με gothic αισθητική.

Οι Mechanimal που τέσσερα χρόνια αφότου μας συστήθηκαν με το εξαιρετικό ντεμπούτο τους, κυκλοφόρησαν πρόσφατα τον τρίτο κατά σειρά υποδειγματικό δίσκο τους, ΔΠΔ, που αποτελεί τη χρυσή τομή των shoegaze ηχοτοπίων με τους μοτορικούς, βιομηχανικούς ρυθμούς.

Lumiere, (κατά κόσμο Θανάσης Χριστοδούλου), μετά από μία παραγωγική δεκαετία, παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες «εναλλακτικές δυνάμεις» της εγχώριας τραγουδοποιίας, επανασυστήθηκε φέτος στο κοινό του, κυκλοφορώντας το ομώνυμο album του, που παντρεύει το μέλλον των ηλεκτρονικών bleeps με την αυστηρότητα του κλασσικών κινηματογραφικών μοτίβων.

DJ set: Οι Λατέρνατιβ, το ραδιοφωνικό δίδυμο του Εν Λευκώ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για ένα ακόμα post-apocalyptic σετ μέχρι το ξημέρωμα. Μαζί τους οι Unfamiliar, το nu disco/electro/indie αθηναϊκό κουαρτέτο.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ώρα προσέλευσης: 19:00

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer