Και αυτήν τη φορά ο Παρίσης δεν μάσησε τα λόγια του και ανάμεσα στα άλλα ζήτησε να υπάρξει αλλαγή σε πρόσωπα και καταστάσεις "από τη ρίζα", ώστε να μπορέσει το κόμμα της ΝΔ να απαλλαγεί από βαρίδια του παρελθόντος.
Ο Παρίσης δεν θα πάψει ποτέ να διεκδικεί, γιατί δεν υπακούει σε κομματικές γραμμές…
Πολιτική
28/04/2016 | 12:56

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

Στο 10ο Συνέδριο της ΝΔ, στις 22-24 Απριλίου, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, έχοντας μάλιστα σημαντικές συναντήσεις με στελέχη του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου ο Δήμαρχος πήρε μέρος σε μια σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και όλων των Δημάρχων που έχουν εκλεγεί σε διάφορες περιοχές με τη στήριξη της ΝΔ.

augenakhs _DSC0014

Και αυτήν τη φορά ο Παρίσης δεν μάσησε τα λόγια του και ανάμεσα στα άλλα ζήτησε να υπάρξει αλλαγή σε πρόσωπα και καταστάσεις “από τη ρίζα”, ώστε να μπορέσει το κόμμα της ΝΔ να απαλλαγεί από βαρίδια του παρελθόντος. Επίσης εξέφρασε κάποια παράπονα για θέματα λειτουργικά που προέκυψαν λίγο πριν το συνέδριο. Ήταν τέτοια η παρέμβαση του Δημάρχου που κάποια στιγμή, λίγο μετά το τέλος της σύσκεψης, ένας από τους Δημάρχους που ήταν παρόντες και αποτελεί και προσωπικό φίλο του Δημάρχου είπε χαμογελώντας “Ο Παρίσης, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, δεν θα πάψει ποτέ να διεκδικεί, γιατί δεν υπακούει σε κομματικές γραμμές”!

_DSC0034 _DSC0011-1 _DSC0027 _DSC0004 _DSC0024

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer