Στην σημερινή κινητοποίηση απέναντι στο φορολογικό και ασφαλιστικό ο Δήμαρχος ήταν παρών στην συνάντηση όλων των συνδικαλιστικών φορέων.
Ο Παρίσης δίπλα στον αγώνα των πολιτών… στην πράξη!
Πολιτική
04/02/2016 | 16:59

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης έχει αποδείξει στα τόσα χρόνια της παρουσίας του στα πολιτικά πεπραγμένα του νησιού ότι στους αγώνες των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο πρωτοστατεί. Δεν είναι μόνο θεωρία και δεν διστάζει να πάει κόντρα ακόμη και όταν στην κεντρική διοίκηση βρίσκονται πρόσωπα της ίδιας κομματικής «στέγης». Η πολιτική του διαδρομή το έχει αποδείξει, ήταν πρώτος στη μάχη για τα ΤΕΙ, πρώτος στους αγώνες για την αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς.
Στην σημερινή κινητοποίηση απέναντι στο φορολογικό και ασφαλιστικό ο Δήμαρχος ήταν παρών στην συνάντηση όλων των συνδικαλιστικών φορέων, των αγροτών, συλλόγων και απλού κόσμου που πραγματικά έδειξε ότι πλέον δεν αντέχει άλλο την καταστροφική πολιτική της … «πρώτη φορά αριστερά»!
Να υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε ο Δήμος να κατεβάσει ρολά για δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, και να συμπαρασταθεί στον αγώνα των αγροτών που είναι αγώνας όλων μας!

poreia-04-02-16-36

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer