Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγής Αντύπας παρουσιάζει έργα του στο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.
Ο Παναγής Αντύπας στη νέα έκθεση του Μιχαήλ Ρωμανού
Κοινωνία
28/01/2012 | 13:02

Ο εικαστικός καλλιτέχνης Παναγής Αντύπας συμμετέχει στη νέα έκθεση που θα επιμεληθεί ο Μιχαήλ Ρωμανός, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδικών εκθέσεων του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποδέχτηκε την πρόταση του γνωστού επιμελητή εκθέσεων, να συμμετάσχει με ένα καινούργιο έργο του στην νέα μεγαλειώδη έκθεση του Φεστιβάλ που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγής Αντύπας παρουσιάζει έργα του στο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, καθώς πέρυσι συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην ετήσια ομαδική έκθεση του Φεστιβάλ με τίτλο “ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ” που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουναρόπουλου, με τη συμμετοχή επιλεγμένων καλλιτεχνών αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε έναν εξαιρετικό χώρο τέχνης και θα αποτελέσει σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, όχι μόνο για τα εξαιρετικά έργα τέχνης που θα παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό αλλά και για το πολύ αξιόλογο θέμα έμπνευσης της καθώς και για την περίοδο διεξαγωγής της, τα οποία κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από τον επιμελητή της και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες σε αυτήν.

Ο Μιχαήλ Ρωμανός που είναι πρόσφατα βραβευμένος από την UNESCO σε έκθεση του ομίλου στο Μέγαρο του Ζαππείου και από την HELEXPO της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, σχολιάζει μεταξύ άλλων για το έργο του Παναγή Αντύπα: “… Οι συνθέσεις των έργων του καλλιτέχνη, ακουμπούν στην αποδοχή μιας συνειδητής αναζήτησης, οι οποίες μέσα από τη λογική της φόρμας και της τεχνικής του, αποτελούν μία προσωπική άριστη ενότητα…”

antupas

Ο Παναγής Αντύπας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer