Θα διασχίσουν την διαδρομή Εξωγή-Πλατρειθιάς-Αφάλες που είναι στη βόρεια πλευρά του νησιού με θέα την Λευκάδα και τις δυτικές ακτές της ηπειρωτικής μας χώρας.
Ο ορειβατικός σύλλογος πάει στο Θιάκι
Οικολογία
12/06/2014 | 14:46

Ο Ορειβατικός σύλλογος θα επισκεφθεί την Ιθάκη αυτή την Κυριακή 15-6-14 και συγκεκριμένα θα κάνουμε την διαδρομή Εξωγή-Πλατρειθιάς-Αφάλες που είναι στη βόρεια πλευρά του νησιού με θέα την Λευκάδα και τις δυτικές ακτές της ηπειρωτικής μας χώρας.
Αφού κατέβουμε από το χωριό Εξωγή στον Πλατρειθιά στη συνέχεια θα καταλήξουμε στην  πλησιέστερη παραλία που είναι οι Αφάλες για το μπάνιο μας .
Μετά το μπάνιο θα υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούμε το Βαθύ σε κάποια από τις ταβέρνες της πόλης.
Επιστρέφουμε στην Κεφαλονιά με το δρομολόγιο των 3.30 μμ από Πισαετό.
Επειδή ο σύλλογος θα βάλει λεωφορείο και είναι περιορισμένες οι θέσεις όσοι θα συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν στον αρχηγό της εκδρομής κο Ατζελίδη το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στο τηλέφωνο 6945906637.
Το κόστος της εκδρομής που περιλαμβάνει εισητήρια καραβιού και μεταφορά από Αργοστόλι και επιστροφή είναι 20 ευρώ για τα μέλη και 25 για τα μη μέλη, ο βαθμός δυσκολίας Α ενδείκνυται για αρχάριους στην Ορειβασία και ώρες πορείας περίπου 2.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer