Θα παραβλέψω τα κακόβουλα σχόλια περί "τραπεζωμάτων"! Ενδεχομένως να στεναχωρήθηκαν ορισμένοι γι'αυτή την ενωτική και φιλική συνεστίαση και εκφράζουν την πικρία τους.
Ο Νερατζίνης απαντά σε δημοσιεύματα για τα Κουβαλάτα
Κοινωνία
26/02/2016 | 11:52

Σε ότι αφορά σε ανώνυμο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στα Κουβαλάτα θα ήθελα να καταθέσω τα ακόλουθα:

Θα παραβλέψω τα κακόβουλα σχόλια περί “τραπεζωμάτων”! Ενδεχομένως να στεναχωρήθηκαν ορισμένοι γι’αυτή την ενωτική και φιλική συνεστίαση και εκφράζουν την πικρία τους. Ανθρώπινο είναι…
Σε ότι αφορά στην ουσία και στα τρία έργα που αναφέρονται, παρόλο που οι κάτοικοι της κοινότητας είναι εδώ και καιρό ενημερωμένοι, για τους λίγους “σκόπιμα ανενημέρωτος” πληροφορώ τα εξής:
Δρόμος Ευαγγελίστριας: Είναι κομμάτι των έργων αποκατάστασης από τους σεισμούς όπου αρμοδιότητα έχει το Υπουργείο Υποδομών και όχι ο Δήμος. Ένα χρόνο τώρα η βουλευτής Α. Θεοπεφτάτου είναι στην κυριολεξία “άφαντη” και αντί να απευθύνονται σε αυτήν οι “ανώνυμοι διαμαρτυρόμενοι” τα βάζουν με τον Δήμο. Τους λέμε λοιπόν, ότι στην πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΟΜΕΔΙ, με πίεση του Δήμου και της Περιφέρειας (και με απούσα πάλι την βουλευτίνα) το έργο αυτό έχει ενταχθεί στην 9η εργολαβία ασφαλτόστρωσης του Υπουργείου Υποδομών, της οποίας η δημοπράτηση αναμένεται μόλις εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση όπως είναι και η διαβεβαίωση του Υπουργείου.

Νεκροταφείο Κουβαλάτων: Και εδώ ο Δήμος έχει κάνει ενέργειες σε συνεργασία με το ΥΠΟΜΕΔΙ και προβλέπεται το έργο να γίνει από τις εκπτώσεις που θα προκύψουν από την παραπάνω 9η εργολαβία.

Παλαιό Δημοτικό Σχολείο: Την επόμενη εβδομάδα κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου θα καταγράψει και θα εκτιμήσει τις ζημιές που υπάρχουν ώστε να προχωρήσει η αποκατάστασή του.

Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι είμαι πάντα στην διάθεση καθενός ενδιαφερομένου για ζητήματα που αφορούν στην Δημοτική Κοινότητα Κουβαλάτων

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Δ/Κ Κουβαλάτων

Γιώργος Νεραντζίνης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer