Υπάρχει αναμφισβήτητα μια μεγάλη ποικιλία από τουριστικά αξιοθέατα για να εξερευνήσει κάποιος στην Ελλάδα
Ο Μύρτος στα 10 πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ελλάδας
Τουρισμός
27/09/2015 | 16:50

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Υπάρχει αναμφισβήτητα μια μεγάλη ποικιλία από τουριστικά αξιοθέατα για να εξερευνήσει κάποιος στην Ελλάδα. Η ιστοσελίδα touropia.com αναδεικνύει τα 10 πιο δημοφιλή.

  1. Σαντορίνη

santorini

Η Σαντορίνη είναι διάσημη για την εκπληκτική θέα της, τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα, τα ασβεστωμένα σπίτια, και το ενεργό ηφαίστειο της.

  1. Παρθενώνας – Ακρόπολη

athens-1024x443

Ο Παρθενώνας στην κορυφή της Ακρόπολης είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της Ελλάδας και μια επίσκεψη στην Αθήνα δεν είναι πλήρης χωρίς να τον επισκεφθείτε.

  1. Μύκονος

mykonos-1024x768

Η Μύκονος φημίζεται ως ένα κοσμοπολίτικος προορισμός μεταξύ των ελληνικών νησιών και αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

  1. Μετέωρα

meteora_b

Τα μοναστήρια που βρίσκονται στην κορυφή των θεαματικών βράχων είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Το πρώτο μοναστήρι των Μετεώρων ιδρύθηκε τον 14ο αιώνα. Η πρόσβαση στα μοναστήρια ήταν σκόπιμα δύσκολη.

  1. Θέατρο Δελφών

delphi

Στην αρχαιότητα οι Δελφοί ήταν το πιο σημαντικό σημείο στην αρχαία ελληνική θρησκεία με το μαντείο του Απόλλωνα. Το αρχαίο θέατρο των Δελφών ήταν χτισμένο σε ένα λόφο προσφέροντας μια θέα ολόκληρου του ιερού και του εντυπωσιακού τοπίου.

  1. Η παραλία του Μύρτου

myrtos-e

Η παραλία του Μύρτου στην Κεφαλονιά είναι παγκοσμίως γνωστή για τη μαγική απόχρωση του νερού. Ο Μύρτος έχει ήδη ψηφιστεί 12 φορές ως η καλύτερη παραλία στην Ελλάδα.

  1. Φαράγγι της Σαμαριάς

samaria-1024x768

Το Φαράγγι της Σαμαριάς προσελκύει περισσότερους από 250.000 τουρίστες κάθε χρόνο. Η διαδρομή διαρκεί 4 έως 7 ώρες.

  1. Λίνδος

lindos1-1024x768

Η Λίνδος είναι ένα μεσαιωνικό χωριό στο νησί της Ρόδου που αποτελείται από ένα δίκτυο καλντεριμιών ανάμεσα σε ασβεστωμένα σπίτια. Πάνω από την πόλη υψώνεται η ακρόπολη της Λίνδου, με υπέροχη θέα στα γύρω λιμάνια και ακτές.

  1. Μυστράς

mystras

Βρίσκεται κοντά στην αρχαία Σπάρτη, ο Μυστράς ήταν η πρωτεύουσα της Πελοποννήσου τον 14ο και 15ο αιώνα.

  1. Άγιον Όρος

agion_oros

Στο Άγιον Όρος κατοικούν περίπου 1.400 μοναχοί σε 20 Ανατολική ορθόδοξα μοναστήρια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer