Ένα μουσικό ταξίδι με παλιά αγαπημένα τραγούδια των ΠΥΞ-ΛΑΞ, που ακόμα όλοι θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, μας χάρισε ο Μπάμπης Στόκας
Ο Μπάμπης τραγουδάει …μόνος στα Φάρσα!
Κοινωνία
12/08/2015 | 21:20

Ο Μπάμπης τραγουδάει … μόνος στα Φάρσα! Ο τίτλος χαρακτηριστικός, εμπνευσμένος από τον πρώτο πλατινένιο δίσκο των ΠΥΞ-ΛΑΞ “Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες”, κάπου είκοσι χρόνια πριν…

Σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με παλιά αγαπημένα τραγούδια των ΠΥΞ-ΛΑΞ, που ακόμα όλοι θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, μας ταξίδεψε ο Μπάμπης Στόκας την Τρίτη το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Φάρσων.

Μια μουσική αναδρομή στην αξέχαστη εποχή που οι ΠΥΞ-ΛΑΞ μας ξεσήκωναν με τα τραγούδια τους και ο Μπάμπης Στόκας μας την ξαναθύμισε με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά δεν έλειψαν και τραγούδια από την προσωπική του μουσική διαδρομή, η οποία συνεχίζεται, αλλά και δικά του αγαπημένα κομμάτια, με ξεχωριστή σημασία.

Μπορεί η ώρα να είχε περάσει, ο περισσότερος κόσμος να είχε αποχωρήσει, ο Μπάμπης όμως δεν ήθελε να κατέβει από την σκηνή, χαρίζοντας για τους …λίγους και εκλεκτούς τα τελευταία τραγούδια διαλεγμένα ένα-ένα, σε μια πιο …πριβέ κατάσταση!

Άξια συμπαραστάτρια η Φρόσω, η οποία εκτός από το τραγούδι διακρίθηκε και στο χορό και κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φάρσων Φραγκίσκος Βουτσινάς, αφιέρωσε τη συναυλία σ’ έναν κάτοικο του χωριού που “έφυγε” πρόσφατα από κοντά μας, τον Ταξιάρχη, ενώ ο Μπάμπης Στόκας με τη σειρά του στον Μάνο Ξυδού, την «ψυχή» των ΠΥΞ-ΛΑΞ.

Ελπίζουμε ο Σύλλογος να συνεχίσει το μουσικό του ταξίδι και να ακολουθήσουν και άλλες συναυλίες στον πραγματικά ωραίο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Οι φωτό είναι του Σπύρου Σακαλή.

stokas (2) stokas (3) stokas (6) stokas (7) stokas (8)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer