Ακόμη πιο ισχυρή γίνεται η ομάδα της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» μετά το τελικό «ναι» που είπε ο γιατρός Μιχάλης Γάκης στον Αλέξανδρο Παρίση
Ο Μιχάλης Γάκης στο συνδυασμό του Παρίση
Πολιτική
15/04/2014 | 18:20

Ακόμη πιο ισχυρή γίνεται η ομάδα της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» μετά το τελικό «ναι» που είπε ο γιατρός κ. Μιχάλης Γάκης στον Αλέξανδρο Παρίση. Ο κ. Γάκης είναι ακτινολόγος, ζει στην Πύλαρο και διατηρεί στο Αργοστόλι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ακτινολογικό διαγνωστικό κέντρο.

Η σύμπραξη του με την «Ισχυρή Κεφαλονιά», αποτελεί έναν ηχηρό συμβολισμό σε πολλά επίπεδα: Αφενός, στο επίπεδο της ανανέωσης, καθώς εκτός από «άφθαρτο» πρόσωπο και πολιτικά ανεξάρτητο, αποτελεί και μια επιλογή που υπαγορεύτηκε από την θετική άποψη που έχει για την προσφορά του η τοπική κοινωνία. Αφετέρου, σε σχέση με τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεφαλονιάς, η επιλογή νέων επιστημόνων να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, με τη γνώση και την εμπειρία τους.

Για την απόφαση του ο κ. Γάκης δήλωσε:

«Ήταν επιλογή μου να φύγω από την Αθήνα, να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μου, να επενδύσω επαγγελματικά στο νησί μου γιατί πιστεύω ότι η ομορφιά του τόπου μας είναι το πιο «θεραπευτικό» πράγμα για την κάθε μέρα. Υπάρχουν καταστάσεις, όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα, που δεν περνάνε από το χέρι μας.Όμως τα περισσότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως δημότες, μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Και για αυτά χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Συμμετοχή, συνεργασία και διάθεση προσφοράς από όλους μας. Για αυτό είπα «ναι» τελικά στον Δήμαρχο. Χρωστάω στα παιδιά μου και σε όσους με εμπιστεύονται κάθε μέρα να δώσω ότι περισσότερο μπορώ για το κοινό καλό».

gakhs mixalhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer