Τον τίτλο του απένειμε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, μετά από μία σύντομη εισήγηση, κατά την οποία τον χαρακτήρισε λαμπαδηδρόμο ειρήνης και δημοκρατίας.
Ο Μανώλης Γλέζος επίτιμος δημότης Κεφαλλονιάς! [εικόνες + βίντεο]
Κοινωνία
05/04/2017 | 14:15

Της Γιάννας Κουλουμπή

Μετά από μία σεμνή τελετή και παρουσία πλήθους κόσμου, ειδικά μαθητών και μαθητριών από τα γυμνάσια και τα λύκεια του Αργοστολίου, ο Αγωνιστής και Πατριώτης Μανώλης Γλέζος ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Όπως είπε ο κ. Γλέζος, αποδέχεται τον τίτλο γιατί του αποδίδεται σε περίοδο που δεν έχει κανένα πολιτειακό αξίωμα, γιατί γίνεται ομόφωνα, αλλά και γιατί ακολουθεί μια διαδρομή αρκετά σημαντική (είναι ήδη επίτιμος δημότης Κέρκυρας, Λευκίμμης, Λευκάδας και Ιθάκης). Το κυριότερο, όπως τόνισε, είναι όμως ότι προέρχεται από τους Κεφαλλονίτες αυτός ο τίτλος, τους Κεφαλλονίτες που έχουν πίσω τους μια λαμπρή ιστορία αντίστασης και πολιτισμού…
Τον τίτλο του απένειμε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, μετά από μία σύντομη εισήγηση, κατά την οποία τον χαρακτήρισε λαμπαδηδρόμο ειρήνης και δημοκρατίας. Επίσης, χαιρετισμό απέστειλε η Βουλευτής του νομού, κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μέσω του συνεργάτη της Γιάννη Βαρούχα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer