Ο Αλέκος Παρίσης απέδειξε πως είναι εργατικός,προσιτός και μαχητής.Έχει τη δυνατότητα και μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει πράγματα
Ο Μάκης Αλυσανδράτος στο ψηφοδέλτιο του Παρίση
Πολιτική
14/04/2014 | 09:27

Αγαπητοί Συμπατριώτες

Οι Πολιτικές εξελίξεις που διαγράφονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού μας πρέπει να απασχολούν και να προβληματίζουν τον καθένα από εμάς.

Σε λίγο ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος λειτουργίας του ενιαίου πια Δήμου Κεφαλλονιάς. Μιά περίοδος που ολόκληρη συνέπεσε με τη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση που γνώρισε η Πατρίδα μας,η οποία επηρέασε ποικιλοτρόπως κάθε Δημόσια λειτουργία και μείωσε τις Αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Μέσα σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον ο Δήμος μας ξεκίνησε με ένα τεράστιο για το μέγεθός του χρέος και ένα σωρό άλλα προβλήματα που κληρονόμησε από τους πρώην Δήμους.Σήμερα,όπως κάθε καλόπιστος αποδέχεται,μειώθηκε το χρέος και τα πράγματα έχουν μπει σε μια τάξη.Ολοκληρώθηκε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του με βάσει το νέο νόμο του Καλλικράτη.

Η μεγαλύτερη Αναπτυξιακή δραστηριότητα για το νησί μας που είναι ο Τουρισμός έτυχε σημαντικής προβολής και τα θετικά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ήδη ορατά.

Η αντιμετώπιση των πρόσφατων φυσικών καταστροφών ήταν επιτυχής και αυτό συνεχώς επιβεβαιώνεται με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται και τα έργα που δρομολογούνται. Βεβαίως υπήρξαν και λάθη, υπήρξαν γκρίνιες ,όμως αυτά δεν μπορούν να ανατρέψουν το τελικό θετικό ισοζύγιο.

Με αυτά τα δεδομένα, αφού μου ζητήθηκε από το σημερινό Δήμαρχο, θεωρώ χρέος μου τη συμμετοχή μου στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Σήμερα θέλει προσοχή να μην ανακόψουμε μια καλή πορεία είτε επιστρέφοντας σ’ένα παρελθόν που πρέπει να ξεχάσουμε  είτε εμπιστευόμενοι νωπές και αδοκίμαστες πολιτικές συνεργασίες.

Ο Αλέκος Παρίσης απέδειξε πως είναι εργατικός,προσιτός και μαχητής.Έχει τη δυνατότητα και μπορεί να διεκδικεί και να πετυχαίνει πράγματα.Δικαιούται μιας δεύτερης θητείας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συντοπίτες μου τους Πυλαρινούς,πως όταν η Πύλαρος ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια τη νέα της διαδρομή εγώ μπήκα μπροστά.Ανέδειξα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και τα μεγάλα Αναπτυξιακά έργα που χρειάζονται.Σήμερα,με την υπόσχεση πως θα βρίσκομαι δίπλα στον καθένα σας,ζητώ να μου δώσετε την εντολή να προωθήσω κάποια απ’ αυτά τα έργα που και τώρα είναι ζητούμενα.

Με τιμή

Μάκης  Αλυσανδράτος

τ.Δήμαρχος Πυλάρου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλλονιάς με το Συνδυασμό   <Ισχυρή Κεφαλλονιά>.

alysandratos-makhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer