Κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, προφανώς για τους δικούς τους σκοπούς. Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι τους
Ο Λιγνός και 5 ακόμη Παραολυμπιονίκες ζητούν από την Χρυσή Αυγή να διαγράψει τις φωτογραφίες τους
Αθλητισμός
13/10/2016 | 20:10

Τη διαγραφή των φωτογραφιών από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής που τους δείχνουν δίπλα από βουλευτές του κόμματος στην πρόσφατη παρουσία τους στη Βουλή, ζητούν με ανακοίνωσή τους ο Γεράσιμος Λιγνός και ακόμη πέντε Παραολυμπιονίκες.

«Η Χρυσή Αυγή ουδέποτε μας εξέφραζε ως πολιτικό κόμμα με δεδομένες τις ρατσιστικές αντιλήψεις τους πάνω στο θέμα αναπηρία» αναφέρουν οι Παύλος Μάμαλος, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Πασχάλης Κουλούμογλου, Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης και Γεράσιμος Λιγνός. Εξηγούν ότι το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» δεν τους εξέφρασε ποτέ δεδομένων των αντιλήψεων που έχουν στο θέμα της αναπηρίας, τις οποίες χαρακτηρίζουν «ρατσιστικές».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Οι φωτογραφίες μας που αναρτήθηκαν στους επίσημους δικτυακούς τόπους της Χρυσής Αυγής, έγιναν αντικείμενο συζήτησης και παραφιλολογίας. Κάποιοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν, προφανώς για τους δικούς τους σκοπούς. Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι τους.

Άλλωστε οι Παύλος Μάμαλος, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Πασχάλης Κουλούμογλου, Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης και Γεράσιμος Λιγνός εξηγούν ότι το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» δεν τους εξέφρασε ποτέ δεδομένων των αντιλήψεων που έχουν στο θέμα της αναπηρίας, τις οποίες χαρακτηρίζουν «ρατσιστικές».

Ζητάμε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής να αποσυρθούν, προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα και η λάμψη ολόκληρου του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Τα μέλη της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας

Παύλος Μάμαλος

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Δημήτρης Μπακοχρήστος

Πασχάλης Κουλούμογλου

Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης

Γεράσιμος Λιγνός

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer