Για μια και μοναδική live εμφάνιση
Ο Λάκης Παπαδόπουλος στη “Bodega”
Life
18/01/2014 | 18:10

Για μια και μοναδική live εμφάνιση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Λάκη Παπαδόπουλο όλοι όσοι παρευρεθούν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στη «Bodega», στο Αργοστόλι.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα μας οδηγεί σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του, με το ταλέντο του, τις συνθέσεις του και τον στίχο του έχει τροφοδοτήσει με μεγάλες επιτυχίες τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία και στιγμάτισαν τους ερμηνευτές τους όπως Κουρσάρος, Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Για να σ΄ εκδικηθώ, Παλιό Παλτό, Και θα χαθώ κ.λπ., τραγούδια που έκαναν χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και έμειναν διαχρονικά. Τραγούδια που μέχρι σήμερα παίζονται πολύ στα ραδιόφωνα και αφορούν όλες τις ηλικίες.

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Έρχεται κρύο, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στη LIVE εμφάνισή του.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  στα τηλ.: 26710-22022 , 6974652446.

Είσοδος: 5 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

papadopoylos-bodega

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer