Η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του έτους και ότι το 20% από τις εισπράξεις θα τα διαθέσουν για την ενίσχυση του ομογενειακού ιδρύματος Ταμείο Ελληνικής Αλληλεγγύης
Ο «κ. Λουκουμάς» ενισχύει το Ελληνικό Ταμείο Αλληλεγγύης
 Ομογένεια
06/08/2015 | 10:50

Επιμέλεια: Μαρία Χριστοφοράτος

Οι ομογενείς Αγγελος Καμπίτσης, Γιάννης Αρβανιτόπουλος και Παναγιώτης Παπαδάτος, ανέλαβαν μια πρωτότυπη εκστρατεία ενίσχυσης των δεινοπαθούντων της Ελλάδας. Προετοίμασαν μια αφίσα με γαλανόλευκα χρώματα και την κόλλησαν στη δεξιά πλευρά της καντίνας τους και αναγγέλλουν στους πελάτες τους ότι «ο κ. Λουκουμάς στηρίζει την Ελλάδα και ότι το 20% των εισπράξεων θα τα διαθέσουν για τη σωτηρία της χώρας από την οικονομική κρίση».

Η φωτογραφία με την καντίνα και την αφίσα αναρτήθηκε στο Facebook, έκανε τον γύρω του Κόσμου και παρακίνησε το ενδιαφέρον των ομογενών και των τουριστών που επισκέπτονται την Αστόρια.

Ο Παναγιώτης Παπαδάτος επεσήμανε ότι η εκστρατεία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του έτους και ότι το 20% από τις εισπράξεις θα τα διαθέσουν για την ενίσχυση του ομογενειακού ιδρύματος Ταμείο Ελληνικής Αλληλεγγύης («Hellenic Relief Fund»).

«Τον Δεκέμβρη θα δώσουμε μια επιταγή αντίστοιχη με το 20% των εισπράξεών μας στο Ταμείο Ελληνικής Αλληλεγγύης, όχι μόνο διότι είναι ένας ομογενειακός φορέας, αλλά και διότι κάθε δολάριο που προσφέρουν οι ομογενείς διατίθεται αποκλειστικά και μόνο για την αγορά τροφίμων για τις άπορες οικογένειες στην Αθήνα και σε άλλες μεγαλουπόλεις. Αγοράζοντας στην Ελλάδα τα τρόφιμα ενισχύουν την παραγωγή και έτσι η βοήθεια που προσφέρουν οι ομογενείς έχει πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα», επεσήμανε ο κ. Παπαδάτος, ο οποίος είναι συνάμα και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ζακυνθινών Νέας Υόρκης.

Ο «κ. Λουκουμάς» («Mr. Loukouma») είναι μια από τις νεότερες καντίνες. Ξεκίνησε αρχικά στο Λονγκ Αϊλαντ και προ ενός έτους εξασφάλισε τις απαιτούμενες άδειες και άρχισε την δράση της από την ελληνοκρατούμενη Αστόρια.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer