«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την βοήθεια που μας έδωσε όταν οι σεισμοί «χτύπησαν» το νησί μας. Το νησί μας είναι ανοιχτό και περιμένει να αγκαλιάσει την ΑΕΚ. Την ομάδα της προσφυγιάς»
Ο Κωνσταντάκης έχει καλέσει την ΑΕΚ στην Κεφαλονιά
Αθλητισμός
12/05/2014 | 18:32

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τους απανωτούς σεισμούς στην Κεφαλονιά. Το νησί γνώρισε βιβλικές καταστροφές και αρκετά σωματεία βρέθηκαν δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν όλη την περιουσία τους. Ένα από τα σωματεία ήταν και η ΑΕΚ, όπου μάζεψε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και τα έστειλε στο νησί του Ιονίου.

Ο άνθρωπος με τον οποίο μιλούσαν συνεχώς οι άνθρωποι της Ένωσης ήταν ο Άγγελος Κωνσταντάκης. Ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς και δεξί χέρι του Δημάρχου, κ. Παρίση.

Το aek24hours.gr βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ, όπου συνάντησε τον κ. Κωνσταντάκη για να μάθει μικρές λεπτομέρειες για το νησί της Κεφαλονιάς, τον ίδιο και την ΑΕΚ, γιατί όπως μας είπε είναι ΑΕΚ από μικρό παιδί.

Ο κ. Κωνσταντάκης είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις αλλεπάλληλες προτάσεις της Κεφαλονιάς για πρόσκληση τμημάτων της Ένωσης στο νησί για τουρνουά και προετοιμασία. Γνωστός ΑΕΚτζής στο νησί, μέλος του συνδέσμου της Ένωσης, ενώ από την πολύ αγάπη που έχει για παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, είχε φέρει στην ομάδα του χωριού του, την Εύγερο Φαρακλάτων, προπονητή τον Μίμη Παπαϊωάννου.

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την βοήθεια που μας έδωσε όταν οι σεισμοί «χτύπησαν» το νησί μας», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, ενώ όπως πρόσθεσε: «Το νησί μας είναι ανοιχτό και περιμένει να αγκαλιάσει την ΑΕΚ. Την ομάδα της προσφυγιάς. Σας λέω μόνο τούτο: Το 40% του νησιού είναι κιτρινόμαυρο».

Ο κ. Κωνσταντάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον έφορο των τμημάτων υποδομής του βόλεϊ, Γιάννη Βερούτη, όπως και με την πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη που είναι από το ίδιο χωριό.

Μία από τις σκέψεις που μας μετέφερε είναι πως το νησί έχει ομάδα βόλεϊ, τον ΦΟΑ, η οποία θα ήθελε να αδελφοποιηθεί με την ΑΕΚ, ενώ όπως μας εξήγησε για το βόλεϊ: «Η πρόσκληση για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ ισχύει πάντα. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο και θα ήταν χαρά μας η ΑΕΚ να βρεθεί στο νησί μας. Εύχομαι σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ μόνο επιτυχίες και φυσικά το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας να γίνει πραγματικότητα. Να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, την “Αγιά Σοφιά”. Χαιρετίζω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ και την περιμένω στο νησί», ολοκλήρωσε στοaek24hours.gr ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης.

konstantakis-2 konstantakis-3

Πηγή: aek24hours.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer