Το θέμα αυτό είναι λίαν σοβαρό και ζωτικής σημασίας για την παραγωγική ανάπτυξη και την οικονομική ανάταση των νησιών μας και οφείλει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά.
Ο Κουρής για τα “σφαγεία”
Κοινωνία
18/04/2011 | 19:20

Επ΄ αφορμής της υπ. αριθμ 341/24-3-2011 επιστολής σας,  στην οποία λαμβάνει χώρα μια διεξοδική αναδρομή των μέχρι τώρα συσκέψεων-συναντήσεων αποφάσεων κτλ, παρατηρείται καταφανώς η τάση προς ατελεύτητες συζητήσεις άνευ ουσίας, κατάληξης και αποτελέσματος.

            Ως εκ τούτου και ένεκα των αυστηρών χρονικών περιορισμών για την κατάθεση της πρότασής σας, θα επιθυμούσαμε να μας γνωστοποιήσετε το χρόνο ολοκλήρωσης της πλήρης μελέτης εκσυγχρονισμού των σφαγείων της Κεφαλονιάς.

Θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο θέμα στο οποίο κατά προτεραιότητα πρέπει να δοθεί η απαιτούμενη βαρύτητα προκειμένου να  κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο προς χρηματοδότηση.

            Το θέμα αυτό είναι λίαν σοβαρό και ζωτικής σημασίας για την παραγωγική ανάπτυξη και την οικονομική ανάταση των νησιών μας και οφείλει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά με συνείδηση και ευθύνη και όχι με χρονοβόρες θεωρητικές τοποθετήσεις.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer