Διευκρινίσεις δίνει ο αντιπεριφερειάρχης για το έργο του Χάρακα ύστερα από τη δημοσιότητα που πηρέ τις τελευταίες ημέρες το θέμα.
Ο Κουρής απαντά για το έργο του Χάρακα
Πολιτική
07/11/2013 | 00:07

Αναφορικά με το σημαίνον ζήτημα του  έργου του Χάρακα και το σχετικό δημοσίευμα που αφορά σε λύσεις και προτάσεις των πολιτευτών εκπροσώπων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προς αποφυγή παρερμηνειών και συμπερασμάτων που δεν ανταποκρίνονται στην ουσία του θέματος, στα υφιστάμενα δεδομένα και τον τρόπο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου, οφείλουμε να σας διευκρινίσουμε τα εξής:
•    Για το εν λόγω έργο, υφίστανται συγκεκριμένες δράσεις και προδιαγραφές, με τις οποίες εντάχτηκε σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης και συνεπώς υπόκειται σε συγκεκριμένη νομοθεσία και κανόνες υλοποίησης.
•    Είναι γνωστό ότι στις περιπτώσεις αυτές δεν επιτρέπονται παρεκκλίσεις εκ του αρχικού σχεδιασμού ενεργειών και υποέργων και οφείλουν όλες οι διαδικασίες να λαμβάνουν χώρα σε απόλυτη συμφωνία με τα εγκεκριμένα και οριζόμενα από το πρόγραμμα, άνευ αποκλίσεων και καθυστερήσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε παύση της χρηματοδότησης ή απένταξη του έργου.
•    Εμείς ως φορέας επιληφθήκαμε όλων των απαραίτητων ενεργειών που αφορούν στο έργο και εργαζόμαστε αδιάκοπα για την ταχεία και αποτελεσματική ολοκλήρωσή του.
•    Σας ευχαριστούμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις σας και σε κάθε περίπτωση παραμένουμε στην διάθεσή σας, για να συζητήσουμε, να μας καταθέσετε τις ιδέες τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας και να εξετάσουμε  την δυνατότητα υλοποίησής έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση και την ευημερία του τόπου μας.
synenteyji-gia-xorodia-kouris

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer