Την πρωτότυπη, από άποψη διακόσμησης, βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος μαζί με τον π. Γεώργιο Καλαρύτη
Ο Κεφαλληνιακός έκοψε την πίτα του και αρχίζει τη… δράση
Αθλητισμός
02/02/2015 | 19:30

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Έτοιμος για την επικείμενη έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ2 ΕΣΚΑ-Η είναι ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος, ο οποίος πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μαζί με αγιασμό.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο “Αντώνης Τρίτσης” του Αργοστολίου παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του συλλόγου, προπονητές και παίκτες, καθώς και δεκάδες μικρά παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Την πρωτότυπη, από άποψη διακόσμησης, βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος μαζί με τον π. Άνθιμο Καλαρύτη ενώ τα τέσσερα φλουριά που υπήρχαν στο εσωτερικό της αντιστοιχούσαν σε μπάλες μπάσκετ που προσέφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και μια παιδική μπασκέτα.

kefallhniakos (2) kefallhniakos (3) kefallhniakos (4) kefallhniakos (5) kefallhniakos (6) kefallhniakos (7) kefallhniakos (8) kefallhniakos (9) kefallhniakos (10) kefallhniakos (11) kefallhniakos (12) kefallhniakos (13) kefallhniakos (14) kefallhniakos (15) kefallhniakos (16) kefallhniakos (17) kefallhniakos (18) kefallhniakos (19) kefallhniakos (20) kefallhniakos (21) kefallhniakos (22) kefallhniakos (23)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer