Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Άννας στα Σβορωνάτα, με τον Μάκη να περιμένει τη μέλλουσα γυναίκα του για πάνω από μισή ώρα.
Ο Κανάκης και το… αυτογκόλ του
Δημοφιλή
22/09/2014 | 12:20

Ρεπορτάζ:  Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Το… αυτογκόλ της ζωής του πέτυχε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάκης Κανάκης, ο οποίος ήρθε προχθές «εις γάμον κοινωνίαν» με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα

Έχει διαπρέψει στα γήπεδα της Κεφαλονιάς, αλλά και εκτός νησιού, έχει φορέσει φανέλες σπουδαίων ομάδων, κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο πάνω από 15 χρόνια και δεν έχει πετύχει ποτέ του αυτογκόλ.

kanakhs3
Ο λόγος για τον Μάκη Κανάκη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του αυτογκόλ, όπως ο ίδιος μας είπε, το Σάββατο το βράδυ, αφού είχε στριμωχθεί τόσο άσχημα από την Κωνσταντίνα, που όπως και να έβαζε το πόδι του η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της καρδιά του, αφού «δεν θα άλλαζα την Κωνσταντίνα με όλα τα γκολ που έχω πετύχει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα», δήλωσε. Ήταν ένας υπέροχος γάμος μεταξύ δύο υπέροχων ανθρώπων.

kanakhs

Η τελετή έγινε στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Άννας στα Σβορωνάτα, με τον Μάκη να περιμένει τη μέλλουσα γυναίκα του για πάνω από μισή ώρα, έτσι για να μάθει τι πάει να πει… παντρεμένος. Μπήκε λοιπόν και αυτός στο κλαμπ και τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα. Το πιο ωραίο της βραδιάς, πέρα από τα βεγγαλικά και την καταπληκτική δεξίωση που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους, οι νεόνυμφοι έφυγαν από την εκκλησία για τον χώρο της δεξίωσης πάνω σε μια ροζ βέσπα, η τρίτη μεγάλη αγάπη του Μάκη, μετά την Κωννσταντίνα και το ποδόσφαιρο.

Το παρόν στο μυστήριο έδωσαν κάποιες προσωπικότητες από την πολιτική μας ζωή, όπως ο πρώην Υφυπουργός, Αλέκος Καλαφάτης, οι πρώην Δήμαρχοι Αργοστολίου, Γιώργος Τσιλιμιδός και Μάκης Φόρτες, αλλά και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης.

Να ευχηθούμε στους νεόνυμφους τα καλύτερα και σύντομα να μας καλέσουν και στα βαφτίσια.
kanakhs2

Πηγή: Εφημερίδα Κεφαλονιά

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer