Έβαλαν «φωτιά» στη διασκέδαση στο πρώτο πάρτυ για τη νέα χρονιά με τη συμπαράσταση της CREPALND.
Ο «κακός χαμός» στο Καραόκε Πάρτυ των νέων της Αδελφότητας Πειραιά (φώτος + βίντεο)
Κοινωνία
07/02/2016 | 16:34

Άλλη μια εκπληκτική βραδιά πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, στα ιδιόκτητα γραφεία του συλλόγου στη Γρ. Λαμπράκη, στην καρδιά της πόλης του μεγάλου λιμανιού. Ραντεβού, για άλλη μια φορά, έδωσαν τα μέλη νεολαίας της Αδελφότητας που στη κυριολεξία κατέκλισαν τα γραφεία του συλλόγου. Άφθονα χαμόγελα, Κεφαλλονίτικο μπρίο και πολύ κέφι ήταν τα χαρακτηριστικά που σημάδεψαν το χθεσινό καραόκε πάρτυ που είχε πολλές εκπλήξεις. Οι φωνές, τα τραγούδια αλλά και ο Κεφαλλονίτικος μπάλος, «τάραξε» την ηρεμία του Πειραιά και σκόρπισε χαρά σε όσους είναι μέλη του συλλόγου ή αισθάνονται …Κεφαλλονίτες & Θιακοί. Μάλιστα το κέφι μεταφέρθηκε μέχρι την …Αλεξανδρούπολη μιας και η τεχνολογία έκανε το θαύμα της. Μέσω skype συνδέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με την Κατερίνα Στανίτσα που για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή των καραόκε πάρτυ του συλλόγου. neolaia_adelfothtas (2)
Αρωγός στο μεγάλο σύλλογο του Πειραιά και στο τμήμα νεολαίας η CREPA LAND και ο Λεωνίδας βανδώρος που έστειλε για το πάρτυ και για τους συμπατριώτες μας εντελώς δωρεάν κρέπες, βάφλες και άλλες λαχταριστές λιχουδιές από το υποκατάστημα της CREPALAND στον Πειραιά.

crepaland
Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του συλλόγου Μαριολένη Νεοφύτου ευχαρίστησε τη νέα γενιά που βρίσκεται στο πλευρό της Αδελφότητας και συνεχάρη τη νέα υπεύθυνη του τμήματος Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας Δήμητρα Βαλλιανάτου, Χρήστος Φώης, Μάκης Αγγελετάκης, Σοφία Ζαμπέλη και Χρύσα Κοκκόση.
Σημείωση: Για την ιστορία το διαγωνισμό του καραόκε πάρτυ τον κέρδισε ο Γεράσιμος Ιλινόιου – Τσουρούφλης με το τραγούδι «η ωραία Κεφαλονιά» και τη συνοδεία κιθάρας.
Αξίζει: Το τμήμα νεολαίας της Αδελφότητας του Πειραιά με τις πολύπλευρες δράσεις του μεταλαμπαδεύει στη νέα γενιά τα ήθη και τα έθιμα της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς, κρατώντας έτσι ζωντανή την παράδοση των νησιών μας!
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τη χθεσινή εκδήλωση.

neolaia_adelfothtas neolaia_adelfothtas (3) neolaia_adelfothtas (4) neolaia_adelfothtas (5) neolaia_adelfothtas (6) neolaia_adelfothtas (7) neolaia_adelfothtas (8) neolaia_adelfothtas (10) neolaia_adelfothtas (11) neolaia_adelfothtas (12) neolaia_adelfothtas (13) neolaia_adelfothtas (14) neolaia_adelfothtas (15) neolaia_adelfothtas (16)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer