Δείτε τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα απ' την Παρασκευή που θα φύγουν κάποιοι τυχεροί, ως και τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν όσοι έχουν σχετική άδεια
Ο καιρός των εκλογών… όπου και αν ψηφίζετε
Κοινωνία
15/09/2015 | 14:48

Οι εκλογές έφτασαν, η 20η Σεπτεμβρίου του 2015 πλησιάζει και η ΕΜΥ είναι σε θέση να κάνει πρόβλεψη. Δείτε λοιπόν τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα απ’ την Παρασκευή που θα φύγουν κάποιοι τυχεροί, ως και τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν όσοι έχουν σχετική άδεια.

Ο καιρός με βάση την έως τώρα πρόβλεψη θα είναι καλό ως και το Σάββατο, χωρίς εκπλήξεις. Την Κυριακή όμως κάποιοι θα χρειαστεί να πάρουν ομπρέλα για να πάνε να ψηφίσουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα μάθουν υπό βροχή τα αποτελέσματα…
Όσο για τη νέα κυβέρνηση, αυτή αν σχηματιστεί από Δευτέρα θα κάνει ποδαρικό με… καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Παρασκευή 

καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια και τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή

καιρός: στα νοτιοανατολικά νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων. στα υπόλοιπα γενικά αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Δευτέρα 

καιρός: λίγες νεφώσεις καταιγίδων τόπους αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
άνεμοι: στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer