Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι εύζωνες μας αποχαιρέτησαν την Νέα Υόρκη με δείπνο που παρέθεσε το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο “Κέφαλος” γιόρτασε την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη
 Ομογένεια
03/04/2015 | 09:41

Ολοκληρώθηκαν χθές το βράδυ οι εορταστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του αγήματος των ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που έλαβε μέρος στην μεγάλη παρέλαση της 5ης Λεωφόρου του Μανχάτταν για την Εθνική μας Επέτειο.

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι εύζωνες μας αποχαιρέτησαν την Νέα Υόρκη με δείπνο που παρέθεσε το Δ. Σ. του συλλόγου μας στη μεγάλη του αίθουσα. Παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη Πρέσβης κ. Βασίλιος Φιλίππου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων κ. Πέτρος Γαλάτουλας μετά της συζήγου του, οι Τελετάρχες της Παρέλασης της 5ης Λεωφόρου κ. Γιάννης Ψαράς και κα. Ελένη Ψαρά, ο Διοικητής του αγήματος των ευζώνων Ταγματάρχης Γ. Ηλιόπουλος μετα της συζύγου του, πρώην πρόεδροι και μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, η Α’ Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας «Οδυσσέας» κα. Ειρήνη Μιχαλάτου και κ. Κώστας Βαγγελάτος, πρόεδροι και εκπρόσωποι αλλων συλλόγων καθώς και σύσσωμο το Δ. Σ. του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος του συλλόγου μας Νίκος Αλυσανδράτος αφού ευχαρίστησε τους εύζωνες για την συμμετοχή τους στην παρέλαση και γενικά στις εδώ εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, τούς ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και παρέδωσε στον διοικητή τους βιβλίο του Αγίου Γερασίμου. Ο διοικητής ευχαρίστησε τον «ΚΕΦΑΛΟ» για την φιλοξενεία. Ο Πρέσβης κ. Β. Φιλίππου απεύθηνε σύντομο χαιρετισμό και παρέλαβε απο τον πρόεδρο του συλλόγου μας επίσης το βιβλίο του Αγίου Γερασίμου. Χαιρετισμό απεύθηνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων κ. Π. Γαλάτουλας.

Οπως κάθε χρόνο, ο «ΚΕΦΑΛΟΣ» μαζί με τους αδελφούς Κεφαλληνιακούς συλλόγους «Κεφαλληνιακή Αδελφότης Ν. Υ.» και «Αγιος Γεράσιμος Νέας Ιερσέης» με το αρμα τους και μουσική μπάντα, εκπροσωπόντας την Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «Οδυσσέας»,  ελαβε μέρος την Κυριακή 29 Απριλίου στην μεγάλη παρέλαση της 5ης Λεωφόρου και σε όλες τις εκδηλώσεις μνήνης και τιμής της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Ο σύλλογος «ΚΕΦΑΛΟΣ» ευχαριστεί ολα τα μέλη και φίλους του που συμμετήχαν, βοήθησαν και προσέφεραν σε ολες αυτές τις εκδηλώσεις.

Και του χρόνου.

Απο το γραφείο του συλλόγου

kefalos (1) kefalos (2) kefalos (3) kefalos (4) kefalos (5) kefalos (6) kefalos (7) kefalos (8) kefalos (9) kefalos (10) kefalos (11) kefalos (12) kefalos (13) kefalos (14) kefalos (15) kefalos (16) kefalos (17) kefalos (18) kefalos (19) kefalos (20)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer