Θα παρουσιάσει την ποιητική συλλογή Η Ωραία Κοιμωμένη/δύο μονόλογοι σε ένα όνειρο και το βιβλίο cd με τίτλο Φυλάξου/μύθοι και τραγούδια για ζόρικους καιρούς
Ο Ιωάννης Πανουτσόπουλος στον “Κύβο”
Κοινωνία
23/03/2014 | 18:01

Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα ο Ιωάννης Πανουτσόπουλος θα παρουσιάσει την ποιητική συλλογή Η Ωραία Κοιμωμένη / δύο μονόλογοι σε ένα όνειρο και το βιβλίο cd με τίτλο Φυλάξου /μύθοι και τραγούδια για ζόρικους καιρούς, στο οποίο έχει γράψει τους μύθους και τους στίχους των τραγουδιών. Μια συνεργασία με τον Τάσο Γκρους που έγραψε τη μουσική, τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την Καλλιόπη Βέττα που ερμηνεύουν τα τραγούδια.

Σας περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο Κύβος – Λ. Βεργωτή 13 – 1ος Όροφος

Ο Ιωάννης Πανουτσόπουλος γεννήθηκε στην πόλη που υπερασπίστηκε ο Αισχύλος και έκανε τα πρώτα του βήματα στην οδό Ισμήνης, πλησίον της οδού Αντιγόνης και πάντα επί Κολωνώ.
Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Τη νύχτα που ξυπνούσε η Αγνωστούπολη από τις εκδόσεις ταξιδευτή και το 2012 οι ποιητικές συλλογές Η ΩραίαΚοιμωμένη/ δύο μονόλογοι σε ένα όνειρο και Επτά συμβάσεις εργασίας, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη. Το 2014 κυκλοφόρησε το βιβλίο – cd Φυλάξου / Μύθοι και τραγούδια για ζόρικους καιρούς. Τη μουσική των τραγουδιών υπογράφει ο Τάσος Γκρους.
Στίχους του έχουν μελοποιήσει και ερμηνεύσει, Ο Κώστας Βασιλιάγκος, οΤάσος Γκρους, ο Νότης Μαυρουδής, ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Ορφέας Περίδης, η χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου κ.α.
Το 2012 τιμήθηκε από τη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση για τις στιχουργικές του συνθέσεις. Ποιήματα και δοκίμια του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά.
Από το 1996 διατηρεί επί της οδού Ιπποκράτους το παλαιοβιβλιοπωλείο Ίστωρ και παιδιόθεν την έγνοια και το πάθος για ό,τι αναιρεί ο χρόνος και ό,τι ανασταίνει η αγάπη μας.

panoytsopoylos (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer