Είμαι σίγουρος για τη δυναμική πορεία που θα ακολουθήσετε σε όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Καλή επιτυχία στο έργο σας
Ο Θεόφιλος συγχαίρει τον νέο πρόεδρο των Ξενοδόχων
Τουρισμός
13/11/2014 | 11:20

Προς

Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο

Αγαπητέ πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αναλαμβάνετε το τιμόνι της ατμομηχανής της τοπικής μας οικονομίας. Ο δράσεις που θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, θα φέρουν την ελπίδα στους συμπολίτες μας για έξοδο από τα προβλήματα που βιώνουμε. Ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Είστε ένας χαρισματικός άνθρωπος. Διαθέτετε γνώσεις, θέληση και αγάπη για το νησί μας. Μπορείτε να βοηθήσετε τον τόπο μας, μπορείτε να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας, τους συμπολίτες σας.  Η προσωπική αναγνώριση των ικανοτήτων και η υποστήριξη σας από το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση είναι ένα θετικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει στην  επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων που αναλαμβάνετε.

Σας επιτρέπει να εισηγηθείτε άμεσα ένα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών του χώρου σας. Την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των τουριστικών καταλυμάτων κατά τη χειμερινή περίοδο. Μια απαλλαγή που θα έχει αλυσιδωτά θετικό αντίχτυπο σε όλους τους συμπολίτες μας.

Είμαι σίγουρος για τη δυναμική πορεία που θα ακολουθήσετε σε όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Καλή επιτυχία στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Μιχαλάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer