Μαζί θα μοιραστούμε ξανά τον αγώνα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας με οδηγό την ειλικρίνεια και την εντιμότητα για μια καλύτερη και ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
Ο Ηλίας Κουρκουμέλης με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”
Πολιτική
15/05/2014 | 10:35

Σήμερα που ζητούμενο στην κοινωνία είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη του τόπου μας, είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενασχόληση μας με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.
Η συμμετοχή μας στην ανάδειξη των δυνατοτήτων και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κεφαλονιά με παράλληλη αξιοποίηση υποδομών και ανθρώπινου δυναμικού θα προσδώσει ποιότητα στις προσπάθειες μας και αξιόλογα αποτελέσματα.
Η συνεργασία, ο ανοικτός διάλογος και η ειλικρίνεια αποτελούν τα σημαντικότερα εφόδια μας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας και να υιοθετήσουμε προτάσεις και ιδέες για την επίλυση τους.

Μέσα από την συμμετοχή μου στην πολιτική ζωή και τα κοινά του τόπου, ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Τοπικού συμβουλίου και ιδρυτής αθλητικού οργανισμού συσσωρευσα εμπειρία στην κατεύθυνση της παραγωγικής ανασυγκρότησης,αναπτυξιακής πορείας του νησιού μας και υποστήριξης δράσεων για τους νέους και τις νέες στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Με γνώση, αισιοδοξία και νέες ιδέες θα συνεχίσουμε το κοινό μας ταξίδι με το συνδυασμό Ισχυρή Κεφαλονιά ώστε το νησί μας να αποκτήσει περισσότερη δυναμική και να καταξιωθεί ως πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer