Στις 30 Νοεμβρίου συμμετέχει με ψηφιακές εικόνες σε έκθεση στα πλαίσια της εκδήλωσης Fashion, εκδήλωση ενίσχυσης για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ.
Ο Ευαγγελάτος σε νέες εικαστικές εκθέσεις στην Αθήνα
Πολιτισμός
28/11/2015 | 15:44

Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά την επιτυχή συμμετοχή του σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις που διοργανώθηκαν στην Αθήνα στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο “Μορφές μέσα στο Χρόνο” καθώς και σε εκθέσεις που έγιναν από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τον Σύλλογο Καλλιτεχνών-Λογοτεχνών Ηλιούπολης  “Το Εργαστήρι”, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας (στα πλαίσια του Συμποσίου:Το μονοπάτι της Εκεχειρίας) συνεκθέτει έργα του σε νέες εικαστικές εκθέσεις στην Αθήνα.
Στις 30 Νοεμβρίου συμμετέχει με ψηφιακές εικόνες σε έκθεση στα πλαίσια της εκδήλωσης Fashion, εκδήλωση ενίσχυσης για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254, Ταύρος και την 1η Δεκεμβρίου στο χώρο του Palmier Bistro, Ευαγγελιστρίας 3 και Ερμού, Σύνταγμα, που θα διαρκέσει 1- 5 Δεκεμβρίου 2015.
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ώρα 7μμ, συμμετέχει με ένα ζωγραφικό του έργο, φιλοτεχνημένο στο Παρίσι το 2008, στην μεγάλη έκθεση προσφοράς καλλιτεχνών της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα” του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. και θα διαρκέσει μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2015.

Η είσοδος σε όλες τις εκθέσεις είναι ελεύθερη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer