Αποχωρεί μετά από 37 χρόνια. Τι αναφέρει στην επιστολή του.
Ο Ευαγγελάτος αποχωρεί από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς
Κοινωνία
12/12/2016 | 17:22

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Συν Θεώ συμπλήρωσα 37 χρόνια στο ΕΣΥ και αυτές τις μέρες αποχωρώ (αυτοδικαίως) από την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και την διεύθυνσή της.
Aπό μια κλινική, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες προσελεύσεις στα εξωτερικά της ιατρεία και έχει κάνει χιλιάδες εισαγωγές μικρών ασθενών.
Έχεi εκπαιδεύσει δεκάδες ειδικευόμενους γιατρούς στην Παιδιατρική και έχει εκπονήσει πάρα πολλές επιστημονικές εργασίες.
Οι ποιοτικοί της δείκτες και τα στατιστικά είναι άριστα, όπως π. χ. περί γεννητικής θνησιμότητας, 6/1000 και ποσοστό διακομιδών 1,6%.
Με δύο λόγια είναι ένα τμήμα που εκπληρώνει το καθήκον του σε κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο, χωρίς να επηρεάζεται από κρίσεις και μνημόνια.
Ακόμα, είναι ένας πυλώνας στήριξης του τουρισμού της Κεφαλονιάς, καλύπτοντας τους ξένους μικρούς επισκέπτες της.
Με την αποχώρηση μου από την μάχιμη Παιδιατρική θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους χορηγούς της κλινικής μας, για την συμπαράσταση τους και τις βελτιώσεις που παρείχαν στην υλικοτεχνική υποδομή του τμήματος.
Ακολούθως θέλω να ευχαριστήσω την διοικητική και τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου για την άρτια υποστήριξή της, όπως βέβαια και όλο το προσωπικό και τους γιατρούς των εργαστηρίων και των άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Ολόθερμες ευχαριστίες έχω για την προϊσταμένη – διευθύνουσα, τον προϊστάμενο και όλες τις άξιες και ακούραστες νοσηλεύτριες της παιδιατρικής, που χωρίς αυτές, ούτε έργο, ούτε κλινική θα υπήρχε.
Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τους αγαπητούς μου, εκπαιδευόμενους και ειδικευόμενους γιατρούς στην Παιδιατρική όλων των περιόδων, οι οποίοι πήραν, αλλά και έδωσαν πάρα πολλά στην κλινική.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και να κατονομάσω τις αγαπητές μου συνεργάτιδες, Καλυψώ Δανελάτου Διευθύντρια, και Βίλλυ Γεωργοπούλου, επιμελήτρια Α’, διότι σε αυτές κατά αρχαιότητα και βαθμό μεταφέρεται πλέον η ευθύνη και η συνέχιση της κλινικής και του έργου της.
Εύχομαι στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, καλή συνέχεια και στα παιδιά όλου του κόσμου και σε όλους εμάς, καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.
Ευάγγελος Ευαγγελάτος
Παιδίατρος

Πηγή: eevangelatos.blogspot.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer