Στόχος του τμήματος αυτού θα είναι τόσο η καταγραφή και διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας όσο και η αξιοποίησή της
Ο Δήμος συστήνει τμήμα καταγραφής και αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας!
Πολιτική
06/10/2016 | 17:08

Πέρα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, υπήρξε και ένα που αποτελεί σημαντική είδηση και προκύπτει από τις απαντήσεις που έδωσε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο αναπληρωτής Δημάρχου, κ. Διονυσης Λυκούδης, σε ερωτήματα για την δημοτική περιουσία.

Ο κ. Λυκούδης, προανήγγειλε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συστήσει  ξεχωριστό τμήμα στο Δήμο, το οποίο θα αναλάβει η Νομική Υπηρεσία του, η οποία θα προταθεί να γίνει Διεύθυνση. Στόχος του τμήματος αυτού θα είναι τόσο η καταγραφή και διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας όσο και η αξιοποίησή της.

Ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι αυτή τη Δημοτική Αρχή δίνει μεγάλη βάση στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και σε αυτό δεν χωρούν «κομπλεξισμοί» σχετικά με την ιδιωτική πρωτοβουλία και με τη διαχείριση από ιδιώτες της δημοτικής περιουσίας στα πλαίσια πάντα της αξιοποίησής της. «Ούτε πουλάμε, ούτε εκποιούμε, απλώς αξιοποιούμε», ήταν τα λόγια του Αντιδημάρχου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι είναι στην φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και όπου κρίνεται αναγκαίο θα ζητηθεί η συνδρομή  ιδιωτών.

Όλα αυτά αναμένονται να συζητηθούν στην προσεχή εκτελεστική επιτροπή του Δήμου και το θέμα στη συνέχεια θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer