Από 20 έως 21 Νοεμβρίου 2014, στην «Τεχνόπολη», Αθήνα, αναπτύχθηκε το εξαιρετικά ενδιαφέρον Συνέδριο “Forum Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας».
Ο Δήμος Κεφαλονιάς στο Forum Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας
Κοινωνία
26/11/2014 | 11:13

Από 20 έως 21 Νοεμβρίου 2014, στην «Τεχνόπολη», Αθήνα, αναπτύχθηκε το εξαιρετικά ενδιαφέρον Συνέδριο “Forum Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας», στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
Στις εργασίες της Συνεδριακής Εκδήλωσης συμμετείχε μετά από πρόσκληση ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση.
Στρογγυλές Τράπεζες με θεματικές συζητήσεις, Εργαστήρια, Εκθέσεις και Συναντήσεις γνωριμίας και δικτύωσης πλαισίωσαν τις ενότητες με θέματα όπως :
– Κοινωνική Συνεργατική Οικονομία.
– Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις με την Τ.Α. σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
– Συνεργασίες Δήμων.
– Βιώσιμες Δημόσιες προμήθειες.
– Μετρήσεις κοινωνικού αντίκτυπου.
– Ενεργειακοί Συνεταιρισμοί.
– Συμμετοχικές δραστηριότητες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Προσωπικότητες από το χώρο της Τ.Α., εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών, Ερευνητές και Πολιτικά Πρόσωπα της Χώρας μας και του Εξωτερικού, τίμησαν με την ενεργό συμμετοχή τους το Forum.
Μεταξύ των Οργανωτών ήταν και ο τ.Ευρωβουλευτής κ.Νίκος Χρυσόγελος, Πρόεδρος της Κοινωνικής Σ.Ε. «Άνεμος Ανανέωσης»,ο οποίος είχε συμβάλει τα μέγιστα στην οργάνωση των Συνεδριακών και Εκθεσιακών Εκδηλώσεων του Δήμου Κεφαλονιάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον Ιούνιο του 2013, στις Βρυξέλλες.
Συνδιοργανωτές του Forum ήταν :
– «Άνεμος Ανανέωσης», Κ.Σ.Ε.
– Benisi Scaling Innovation
– SES Net
– Heinrich Boll Stiftung ,Greece
– Impact Hub Athens
– Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης και
– 180 μοίρες ,Κ.Σ.Ε.

kek1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer